Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* „fantoma” unui ex-preşedinte bântuie prin presă pentru că o anumită publicaţie, singura de altfel, doreşte revenirea în fotbal a celui care a avut geniala idee de înfiinţare a unui campionat numit „promoţie” în care terenurile de fotbal să nu mai fie împrejmuite iar meciurile să fie oficiate de către un singur arbitru! Cei care-l susţin se justifică: „Aşa am avea şi noi mai multe subiecte de scandal din fotbalul judeţean!”

* o echipă din Divizia D, dacă va câştiga campionatul, are deja, de pe acum, oferte să se mute şi să joace într-un alt judeţ. Unul dintre jucători propune ca, dacă va fi să se mute din Vâlcea, să ajungă la …Galaţi!

* Unul dintre jucătorii echipei Alma Lex se întreba după egalul de la Berbeşti dacă vor fi premiaţi de către Sportul Rm. Vâlcea.

* După imensul scandal naţional pe tema promovărilor unor fii de foşti arbitri la nivelul diviziilor A şi B, zilele acestea se va analiza la Comisia Centrală de Arbitri oportunitatea reluării acestor examene.

* După plecarea handbalistelor Tâlvâc şi Cristoaica, la Oltchim îşi pregătesc bagajele alte două-trei tinere. Este vorba de un portar, un inter şi un pivot.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button