Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Un tânăr antrenor din fotbalul judeţean se laudă că prezentatoarea Simona Pătruleasa (Antena 1) a fost „gagica” lui, iar cu moderatorul Mădălin Ionescu (Naţional TV) a stat în aceeaşi bancă la şcoală.

* Într-o redacţie din Vâlcea a început lupta pentru supremaţie pe sport. Un redactor mai nou sosit în angrenaj vrea să devină şef, pregătindu-se intens pentru debarcarea colegului său.

* Lumea se întreba curioasă, la Drăgăşani, cum este posibil ca o echipă de talia Sportului Rm. Vâlcea să nu-şi permită un autocar cu care să deplaseze jucătorii la meciuri.

* Doi dintre sponsorii echipelor FC Govora şi Cozia Rm. Vâlcea au plecat în Germania, chiar înaintea meciului direct dintre cele două formaţii. Cei doi susţin că nu au plecat împreună, ci fiecare cu afacerea lui.

* O handbalistă a intrat în dizgraţia antrenorului. N-ar fi exclus să o vedem mai des la meciurile de fotbal ale unei divizionare D decât la cele din Sala Sporturilor.

* Schimbările de la AJF au permis unor personaje sinistre să încerce să revină în „sistem”. Tot felul de indivizi de care fotbalul judeţean s-a debarasat, speră acum degeaba că vor mai putea fi primiţi în preajma noului preşedinte, pentru că Neacşu ştie cu cine are de-a face.

* Un observator din cadrul AJF începe să-şi depăşească atribuţiunile şi se interesează tot mai des de problemele unei echipe de fotbal. Conducerea fotbalului judeţean a aflat şi e vigilentă. Cine va greşi, va plăti!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button