Liga V

Echipa lui Crângus, nepregatita de start

Echipa lui Crânguş, nepregătită de start

Una dintre echipele care-şi doresc câştigarea campionatului la Liga a V-a, Energia Malaia, a debutat cu dreptul acumulând trei puncte lejer, la masa verde, după ce adversara, Steaua Nicolae Bălcescu, a fost „prinsă” nepregătită. Oficialii AJF delegaţi la acest meci au constatat că legitimaţiile jucătorilor nu aveau viza medicală, prin urmare au dispus neînceperea partidei. Situaţia a fost surprinzătoare ştiut fiind faptul că echipa Steaua Nicolae Bălcescu îl are ca preşedinte pe Alexandru Crânguş, un om de fotbal cu experienţă, fost arbitru şi membru în Biroul Executiv al AJF Vâlcea.

Viitorul Olanu, în inferioritate la Scundu

Una dintre surprizele startului de campionat s-a înregistrat la Scundu, acolo unde Zorile au avut ca adversară pe Viitorul Olanu, echipă pe care mulţi o văd capabilă să se lupte pentru primul loc. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru Zorile Scundu, iar oficialii echipei din Olanu pun înfrângerea pe seama faptului că Viitorul a evoluat fără cei doi juniori întrucât aceştia au uitat să-şi ia actele de identitate la ei.

Ceramica a învins fără un junior pe teren

Una dintre echipele din ultimul eşalon, cu o evoluţie bună în primăvară a fost Ceramica Lungeşti. Aceasta ar fi fost o favorită la câştigarea campionatului, numai că apariţia grupării CSM Drăgăşani le oferă celor de la Lungeşti statutul de outsideri. Chiar şi aşa, Ceramica va lupta să facă o figură bună în campionat şi a debutat cu un succes clar, 4-0, în meciul cu CSR Măciuca. Interesant este faptul că în această partidă Ceramica a evoluat în inferioritate numerică, lipsindu-le un junior, dar şi aşa diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul.

Avântul Amaraşti putea produce surpriza

În meciul Cerna Fârtăţeşti – Avântul Amărăşti ambele echipe porneau cu şanse relativ egale din a-şi obţine victoria, însă faptul că oaspeţii n-au avut doi juniori a făcut ca Avântul să evolueze în inferioritate numerică. Chiar şi aşa, spre surprinderea spectatorilor prezenţi la meci, Avântul a deschis scorul, ba chiar a condus şi cu 2-1 după ce fusese egalată. N-a avut însă forţa să ţină de rezultat, Cerna izbutibând o egalare ce pare a mulţumi ambele tabere.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button