Acasă Liga III Vâlcenii s-au razbunat pentru infrangerea de anul trecut

Vâlcenii s-au razbunat pentru infrangerea de anul trecut

139
0

CSM Sebes – Oltchim Rm Vâlcea 0-1 (0-1)

Vâlcenii s-au răzbunat pentru infrangerea de anul trecut

A marcat: Marinescu (24 – penalty)

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat la Sebes în fata echipei care le-a administrat prima înfrângere în sezonul trecut. Momentele cheie ale meciului au fost două penalty-uri. Spre deosebire de gazde, vălcenii au fructificat şansa de a înscrie de la punctul cu var asigurându-şi astfel toate cele trei puncte puse în joc.  Oltchim a început meciul în forţă, ratând nu mai puţin de patru ocazii în primele 11 minute: lovitură liberă Creangă de la 17 metri lateral dreapta puţin pe lângă (2); sut Glăvan 30 de metri la colţul lung, reţinut de portar (5); pătrundere Preda pe flancul stâng finalizată cu şut la colţul lung puţin pe lângă (10); Olaru sutează în portar din 6 metri după o combinatie cu Smedescu (11).   La prima acţiune ofensivă (12), CSM Sebes obţine penalty. Şuteu scapă singur pe flancul stang şi este faultat la marginea careului de portarul Vladoi. Bungeac suteaza în dreapta portarului, care respinge în corner. Oficialii gazdelor au cerut eliminarea portarului Vladoi pentru fault în poziţie de ultim apărător. Centralul i-a arătat doar galben.   În minutul 24, penalty pentru Vâlcea. Siclovan, supranumit „Ştampilă” îl faultează în flancul stâng la limita careului pe Popa. Marinescu trage în stânga portarului: 0-1. Oficialii gazdelor au protestat şi de această dată. Au acuzat arbitrii ca nu au oprit jocul pentru un fault în atac comis în faza din care a rezultat penalty-ul.   Prima repriză se încheie cu un şut al sebeşeanului Benga de la 25 metri lateral dreapta la colţul lung respins în corner de Vlădoi.

  Ocazii repriza a doua. Mai multe pentru Valcea, cu o organizare superioara a jocului.

46: sut Preda 18 metri lateral dreapta la coltul scurt retine portarul

47: Siclovan lufteaza în careu, Popa putea profita dar suteaza slab din 10 metri pozitie centrala doar cu portarul în fata.

58: sut Preda de la marginea careului la coltul scurt putin pe langa

67: Cosma – CSM Sebes incearca vigilenta lui Vladoi cu un sut de la 40 de metri, Vladoi retine.

68: Preda bine gasit în 14 metri lateral dreapta suteaza dar respinge portarul.

Final cu gazdele mai insistente dar fara oportunitati clare.

  Disputată în prima dintre cele trei Zile ale Sebesului, partida a adunat în tribune o asistenta destul de numeroasă, aproximativ 300 de spectatori.

Oltchim: Vladoi  – Glavan (cpt.), Marinescu, Bărbuţ, Creangă – Nuţu, Olaru, Pană (78 Căpătan), Popa – Preda (81 Sorega), Smedescu (86 Nicorici).

CSM Sebes: Lăncrănjan – Siclovan, Feraru, Cl. Cosma, Oancea (73 Deac) – M. Dragomir (26 Lespezeanu), M. Găldean, L. Man (cpt.), Şuteu – Bungeac (60 Drăghici), Benga.

Cartonase galbene: Vlădoi (12) respectiv Siclovan (24), Drăghici (85).