Caleidoscop

Zvonuri (ne)bune de luat în seama

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

 

* Costel Gaiţă a intrat în vizorul preşedintelui Diculoiu şi n-ar fi exclus să fie sancţionat dacă echipa nu va câştiga vineri, la Sebeş

* un oficial din fotbalul vâlcean a susţinut la finele săptămânii că s-au petrecut lucruri ciudate cu jucătorii săi, acestora fiindu-le promisă o primă consistentă de către un fost fotbalist vâlcean ajuns prin Ardeal.

* plecarea lui Zăpadă naşte discuţii contradictorii: al cui este computerul? Când preşedinte era Gheorghe Constantin se ştia că este computerul lui Demetrescu, adus de la el de-acasă. Nimeni nu şi-aduce aminte când şi la ce preţ a cumpărat AJF-ul sistemul respectiv, aşa că mulţi se tem acum ca nu cumva, după ce a demisionat, Zăpadă să nu-şi ia „scula” după el!

* între echipele de fotbal din Drăgăşani s-a iscat o mare ceartă ca urmare a apariţiei echipei CSM din localitate. Unii nu vor cu nici un chip să dea jucători către echipa Primăriei, alţii cer bani grei pentru fiecare transfer şi nici unii nici alţii n-au de gând să-şi cedeze locul din Divizia D, sperând că poate împiedică astfel apariţia noului club. Degeaba, la Drăgăşani se pare că CSM-ul reprezintă viitorul. Celelalte două echipe, dacă vor retrograda 8 formaţii din D, riscă să pice.

* o arbitră, ca să-şi păstreze condiţia fizică, merge mai nou la ştrand. Ea singură se întreabă oare de nu face topless, pentru că e de părere că are ce arăta, iar lumea ar avea ce vedea!

* Un „prieten” al publicaţiei noastre caută să găsească motive care ar întărâta anumiţi oameni de fotbal împotriva redactorilor de la ARENA. Când am spus că se înfiinţează echipa FC WWW Rm. Vâlcea, au sărit mulţi ca arşi. Se pare că luaseră deja nişte viruşi!

* pentru că Mihai Persu a cerut să retrogradeze opt echipe din Divizia D, mai mulţi conducători de cluburi au cesionat (adică au vândut… gratis) locurile din elita fotbalului vâlcean. Săptămâna aceasta se va mai produce cel puţin o tranzacţie. Deocamdată e cert că Sportul Rm. Vâlcea va juca în locul echipei Măgura Slătioara, iar CSM II Rm. Vâlcea vrea să ia locul echipei FC Govora.

* un primar care este şi preşedinte de divizionară D a trâmbiţat că vinde locul echipei sale pe suma de 100 milioane lei, de parcă banii ăştia ar curge pe apa Luncavăţului!

* Cine mai vinde locul în D? Unii spun că Alma Lex, alţii că Pesceana, noi am auzit că Minerul Costeşti… Nimici sigur deocamdată, doar un lucru e cert: nu se merită să mai joci în Divizia D – Persu, acum când vor retrograda aproape jumătate dintre echipe.

* un mare şef din fotbalul vâlcean începe să aibă o semnătură haioasă foc. El se identifică astfel: „/sulică”. Oare cine-o fi?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button