Acasă Editorial GHECON

GHECON

70
0

Da, este adevărat, Vâlcea va avea din nou (după patru ani!) două echipe în Liga a III-a! Ghecon Lăpuşata a câştigat miercurea trecută meciul de baraj cu Sportul Vişina Nouă cu 2-1 (1-1) şi a promovat în Liga a III-a. Meciul, ca orice meci de baraj, a avut aproape de toate: galerii dotate cu tot felul de accesorii, ratări, bare, rezultat nefavorabil în prima parte a meciului, gol al victoriei în ultimul minut, cartonase galbene, eliminări şi o horă a bucuriei făcută de către vâlceni la sfârşitul jocului spre bucuria sutelor de suporteri din tribună. Şi pentru că am ajuns la ei, să remarcăm prezenţa masivă a suporterilor din toate colţurile judeţului, aceasta demonstrând că la greu vâlcenii pot să uite de orgoliile mărunte, să-şi de mâna, să-şi unească glasurile şi să susţină … Vâlcea!

Felicitări întregii echipe a Ghecon-ului (cu un „bravo” mare în dreptul lui Raul Nistor, al lui Roşoagă şi mai ales al lui Pântea – autorul golului victoriei), felicitări conducerii tehnice şi administrative şi nu în ultimul rând felicitări patronului, împreună cu urarea de mult succes în Liga a III-a!

Şi pentru că am ajuns la acest punct apreciem că vor trebui luate urgent câteva decizii cu privire la locul unde îşi va disputa echipa meciurile de acasă, cu privire la grupele de juniori ce trebuie să fiinţeze în cadrul clubului, cu privire la lotul de jucători şi la noua organigramă a clubului.
Iar la sfârşit, merită felicitată întreaga Ligă a IV-a vâlceană pentru că a dat o campioană puternică într-un campionat puternic, campioană capabilă să câştige un baraj pentru Vâlcea, după … 11 ani!
prof. Dan SĂRARU