Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

142
0

• Să vină Crăciunescu! Aceasta pare a fi opinia suporterilor vâlceni după ieşirea total necontrolată a preşedintelui Alin Trandafir care a urmat meciului lamentabil cu UTA Arad. Pentru că vor să nu mai aştepte prea mult timp promovarea pe prima scenă a ţării, suporterii vâlceni îşi doresc ca fostul arbitru purtător al ecusonului FIFA să preia frâiele echipei vâlcene din această vară şi să ducă CSM-ul în prima ligă. Perechea Crăciunescu – Verigeanu a fost una de succes inclusiv în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor şi ar asigura echipei vâlcene un respect deosebit pe plan naţional.

• După ce s-a lăudat în stânga şi în dreapta că a finalizat una dintre cele mai cochete săli de sport din judeţ, un primar dintr-o comună vâlceană a pus imediat mâna pe cheile de la uşa de intrare. Din acel moment nu a mai lăsat pe nimeni să facă sport în respectiva sală decât cu acordul său. Cică nu vrea ca tinerii să-şi bată joc de realizarea sa. Decizia de a bloca accesul este una aberantă, ţinând cont că este totuşi o sală de sport destinată publicului şi nu una privată.

• La festivitatea de premiere a campioanei României au participat, aşa cum era normal, toate jucătoarele pe care Oltchim le are în lot. Atunci când şi-a văzut colegele urcate pe podium, una dintre handbaliste s-a exprimat amuzată către o coechipieră: „Fato, ce de suntem!”. Din sezonul viitor, în mod cert, nu va mai putea spune acelaşi lucru.

• Deşi s-a zvonit că echipa vâlceană de baschet feminin CET Govora ar urma să se bazeze din sezonul viitor exclusiv pe jucătoare tinere, se pare că intenţiile conducerii clubului sunt cu totul altele. Astfel, se aude că Milena Krstajic – una dintre cele mai constante jucătoare în sezonul abia încheiat, ar fi ajuns deja la un acord cu oficialii grupării pentru prelungirea contractului pe încă un an.