Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Acţiunea DNA-ului în fotbalul românesc nu pare a-i fi înspăimântat prea mult şi pe conducătorii implicaţi în sportul-rege la nivelul judeţului nostru. Se vorbeşte printre iubitorii fotbalului vâlcean că ar exista o copie a lui Gigi Becali şi pe la noi, valizele fiind încă un accesoriu la modă pentru aghiotanţii acestuia. Rezultatele surpriză stabilite în ultima săptămâna la Liga a IV-a, au readus în discuţie subiectul. Un conducător al uneia dintre echipele care-au dat peste cap toate calcule luptei pentru primul loc ne-a spus, oarecum mascat, că formaţia sa a făcut faţa cu greu tentaţiilor şi presiunii exercitată de adversari.

• Informaţia privind revenirea echipei Dinamo Rm. Vâlcea pe primul loc a făcut înconjurul judeţului. Astfel, nu puţini au fost cei care au lansat şi câteva zvonuri legate de insuccesul formaţiei Ghecon Lăpuşata în faţa Posadei, rezultat ce a dus schimbarea liderului. Unul dintre aceste spune că un mare merit pentru cele întâmplate l-ar avea Laurenţiu Cherăscu, care şi-a motivat suplimentar colegii de echipă pentru ca aceştia să nu cedeze tentaţiilor. Asta în baza prieteniei care l-ar lega de Laurenţiu Mustăţea, preşedintele de la Dinamo.

• O echipă din Liga a V-a, care nu are deloc rezultate bune, a fost foarte aproape să se retragă din campionat săptămâna trecută. Numai că planurile oficialilor clubului au fost date peste cap de primarul localităţii, care a achitat – fără să ştie de intenţiile celor din echipă – toate datoriile către AJF. În aceste condiţii, pentru a nu-l supăra pe edil, dar şi pentru că se tem ca jucătorii să nu devină liberi de contract şi să se transfere la alte echipe, s-a luat decizia ca gruparea respectivă să continue să evolueze, măcar pentru „onoare”!

• Mai mulţi iubitori ai fotbalului din Vâlcea s-au arătat dezamăgiţi la finele săptămânii trecute pentru că meciul de handbal feminin dintre Oltchim şi „U” Jolidon s-a desfăşurat… la concurenţă cu partidele din… Liga a IV-a! Dincolo de amuzamentul situaţiei, ne întrebăm dacă nu cumva ar trebui ca oficialii clubului vâlcean să ţină cont, pe viitor, atunci când vor programa partidele după-amiaza, chiar şi de desfăşurarea „Ştirilor de la ora 5”?

• Sunt nenumărate zvonurile care amintesc despre posibila prăbuşire a echipei Rulmentul Braşov, în urma retragerii finanţatorului Teodor Florescu. Recent, au mai apărut în plus şi alte „bârfe”, în acest sens fiind lansată ideea că Oltchim ar urma să se întărească din vară cu Alexandra Barbosa (handbalistă aflată pe locul secund în topul salariilor din Europa, după Bojana Popovic de la Viborg), tot la acest capitol fiind vehiculată şi revenirea la Vâlcea a Ionelei Gâlcă, în condiţiile în care secondantele Oanei Manea, pivoţii Rita Borbas şi Raluca Ivan, nu au dat deloc randamentul scontat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button