Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Faptul că Sportul nu a fost programată în etapa de la finele săptămânii trecute se pare că ascunde şi altceva. Unii oficiali ai AJF-ului „şi-au făcut bine temele” şi au de gând să mai pună, ici şi acolo, câteva beţe în roate trupei lui Neluş Giuran, din rândul căreia au apărut unele voci care susţin sus şi tare că Ghecon (preferata oamenilor lui Pintilie) nu ar fi tocmai o campioană judeţeană capabilă să facă saltul în Liga a III-a.

• Chiar dacă oficialii echipei nu susţin răspicat acest lucru, trupa antrenată de Emil Popescu vrea să-şi asigure cât mai repede semnăturile câtorva dintre cei mai valoroşi fotbalişti de la Sportul, echipă despre care s-a zvonit la finele săptămânii trecute că se va retrage din campionat. Scopul este cât se poate de clar: întărirea lotului în perspectiva meciului de baraj pentru Liga a III-a.

• Zvonul că Sportul Rm. Vâlcea s-ar fi retras din campionat i-a bucurat oarecum pe fotbaliştii grupărilor din coada clasamentului, în speţă pe cei de la Olteţul Zătreni şi Conexin Runcu, care ar fi fost foarte aproape să-şi vadă eforturile încununate de succes şi să se salveze totuşi de la retrogradare.

• Contrar aşteptărilor, după ce vor fi declaraţi liberi de contract, majoritatea jucătorilor de la Inter, vor ajunge la Drăgăşani şi Călimăneşti, acolo unde se pun de pe acum baze solide pentru constituirea a două trupe capabile să atace promovarea în Liga a III-a în sezonul viitor.

• Un observator cu vechi ştate de serviciu, care însă nu se mai află de mult în graţiile lui Pintilie, şi-a exprimat dezamăgirea săptămâna trecută atunci când a observat că pe lista celor care sunt delegaţi la meciurile din Liga a IV-a se află şi oameni care nu au evoluat niciodată la acest nivel. Prietenii ştiu de ce se întâmplă astfel!

• Câţiva oameni de fotbal din Vâlcea fac mereu haz atunci când văd prin ziare afirmaţiile unui patron ageamiu, care s-a găsit să se laude că a cheltuit nu se ştie câte sute de milioane pentru a finanţa o echipă de jumătatea clasamentului în Liga a V-a. Pentru ca performanţele grupării respective să cunoască o îmbunătăţire, un delegat uns cu toate alifiile (de felul său prieten cu Pintilie) l-a sfătuit pe sponsorul respectiv să petreacă o oră şi pe la AJF, mai precis prin biroul „talibanului”, omul care ştie, poate şi vrea să facă mare pe oricine!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button