Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Pentru că nu-l mai suportă deloc pe Pintilie, unul dintre cei mai înverşunaţi adversari ai „talibanului”, posibil candidat la viitoarele alegeri pentru funcţia de preşedinte al AJF Vâlcea, a făcut deja primele vizite în teritoriu pentru a lua pulsul electoratului. Primele constatări făcute au avut însă darul de a-l lăsa mască: deşi delegaţii întâlniţi sunt conştienţi că Pintilie îşi termină oficial mandatul în august 2009, nimeni nu e dispus să-i ceară „talibanului” să plece „Susţin acest lucru, dar nu vreau să ies eu în faţă”, au răspuns la unison cei întrebaţi. La câtă frică a băgat Pintilie în delegaţi, nici nu e de mirare în fond ce se întâmplă în judeţ!

• Din ciclul „Erori permise – marca Pintilie”, am constatat recent un lucru interesant: un arbitru, care altfel este şi jucător la Unirea Tricolorul Goleşti, a condus în prima etapă din retur un meci al echipei la care este legitimat. Aceasta nu însă decât una din multitudinea de erori, gafe, ilegalităţi sau mai ştim noi ce „giumbuşlucuri” pe care le fac „talibanul” şi gaşca lui la cârma AJF-ului.

• Un tânăr jucător din Liga a V-a a ţinut să dedice golul marcat săptămâna trecută, în confruntarea cu principala rivală din campionat, uneia dintre persoanele aflate pe marginea terenului. Până aici, nimic senzaţional – nu-i aşa? – numai că ineditul vine din faptul că respectiva persoană era de sex feminin, iar pe deasupra nici nu era „tovarăşa” lui, ci consoarta unui amic din comună, deloc pasionat de sportul rege, motiv pentru care nici nu prea îl interesează meciurile de fotbal. De „combinaţie” ştie însă fratele fetei, fotbalist şi el, la aceeaşi echipă, care însă preferă să păstreze tăcerea, scoţând-o mereu pe sora sa din „încurcătură”.

• După izbucnirea scandalului internaţional legat de presupusa corupere a unor arbitri danezi la meciul naţionalei masculine cu Muntenegru, foarte mulţi oameni au fost de acord că totul se datorează faptului că Oltchim ar urma să înfrunte Viborg în semifinalele Ligii Campionilor. De mirare este însă faptul că jucătoarele Viborgului chiar nu se tem de Oltchim, ba chiar şi-au dorit să întâlnească echipa vâlceană în semifinale, dovada cea mai bună în acest sens fiind şi ambiţia arătată în meciul cu Hypo Viena, precum şi bucuria fantastică de la finalul acelui meci.

• Antrenorul echipei CET Govora, Mihai Toma, a primit deja sarcini din partea conducerii clubului vâlcean de a pleca să caute jucătoare tinere şi talentate pe care echipa vâlceană ar urma să le legitimeze în această vară. Din câte se pare, pentru că rezultatele din ultimele două sezoane nu au fost deloc pe măsura aşteptărilor, deşi s-au investit sume imense de bani pentru achiziţionarea şi salarizarea unor jucătoare, care nu şi-au confirmat însă valoarea, echipa vâlceană va avea din sezonul viitor un buget de austeritate.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button