Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Pintilie a arătat o clemenţă suspectă în cazul portarului Chiriţoiu de la Flacăra Horezu, care l-a alergat pe arbitrul asistent Ion Iordache în timpul meciului cu FC Vartex Rm. Vâlcea. Echipa lui George Popolan s-a arătat deosebit de nemulţumită de deciziile Comisiei de Disciplină în acest caz, oficialii Vartex-ului bănuind că sancţiunile ar fi fost influenţate de şeful AJF. „Chiriţoiu doar l-a alergat pe arbitru, nu s-a întâmplat nimic grav, aşa că poate primi doar avertisment!”, ar fi afirmat Pintilie, dovedind încă o dată că agreează şi chiar încurajează conflictele din fotbalul judeţean. Ulterior, după ce incidentul a fost mediatizat de presă şi i s-a dat o importanţă deosebită, „talibanul” ar fi „încuviinţat” totuşi suspendarea portarului de la Flacăra.

Şi aici, însă, surpriză! Chiriţoiu a luat două etape, ca şi Uţă sau Duică de la FC Vartex, ale căror abateri nu au fost atât de grave. „Halal preşedinte de AJF!”, s-au exprimat dezamăgiţi cei de la Vartex atunci când au aflat despre jocurile de culise iscate de Pintilie în jurul acestui caz.

• Drama prin care trece arbitrul Sebastian Colţescu (care a vrut să se sinucidă săptămâna trecută după ce a fost trecut pe „linie moartă” de CCA) l-a înduioşat extrem de mult pe unul dintre oamenii de fotbal din Vâlcea, care îl cunoaşte cât se poate de bine pe cavalerul fluierului din Craiova şi care îi ştie caracterul ireproşabil de care a dat dovadă mereu. Persoana despre care vorbim vrea să facă un memoriu pe adresa FRF, prin care speră să-i ajute pe oficialii federaţiei să elucideze situaţia, dar mai ales să-l readucă în arbitraj pe Colţescu, pe care îl consideră victima unor „maşinaţiuni”.

• Deşi oficialii de la Sportul s-au lăudat că au strâns la un loc nu mai puţin decât 11 jucători care au evoluat cândva pe la grupări din primele două divizii naţionale, fosta campioană judeţeană a dat „chix” chiar atunci când nu se aştepta nimeni, pe teren propriu, în faţa codaşei Posada Perişani. „Au luat ei jucători de primă mână, dar tot au pierdut. Şi ştiţi de ce? Păi pentru că nu l-au luat şi pe Fier, în poartă, că tot divizionar era şi el! Laurenţiu a fost la Posada între buturi şi uite ce s-a întâmplat!”, a glumit un delegat al unei grupări rivale, deloc speriat de achiziţiile-trăsnet ale concurentelor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button