Liga III

Elevii lui Gaiţă, răpuşi de Armata

• portarul Vlădoi, eroul negativ al meciului

Numirea lui Costel Gaiţă ca şi antrenor principal la Oltchim n-a avut deocamdată efectul dorit. Chimiştii s-au dovedit neputincioşi şi în deplasarea pe care-au făcut-o la Craiova, acolo unde-au întâlnit-o pe Armata. De fapt, nu a fost neapărat neputinţă, pentru că vâlcenii au reuşit chiar să înscrie o dată, realizare importantă pentru un meci în deplasare, însă au primit un gol neaşteptat, chiar înainte de pauză, care le-a cam turnat plumb în picioare. Reuşise juniorul Vasile să ia prin surprindere apărarea oaspete în minutul 34, astfel că Oltchim-ul s-a aşezat la timona jocului, însă gafa portarului Vlădoi a făcut ca la pauză scorul să fie egal, 1-1. Stoian a readus speranţa în tabăra gazdelor în minutul 44, cu un şut de la vreo 20 de metri.

„Ţeţe” a scăpat balonul printre picioare, astfel că le-a făcut jocul greu coechipierilor. Craiovenii au prins curaj şi în minutul 55 au reuşit să-l mai învingă o dată pe Vlădoi, de această dată după o greşeală în lanţ a lui Bărbuţ, Dănuleţ şi Creangă. Până la final Oltchim-ul şi-a mai creat câteva ocazii de a restabili egalitatea, însă rezultatul a rămas neschimbat, vâlcenii trecându-şi în cont un nou insucces, al treilea din acest sezon. „Am pierdut un joc pe care niciodată n-aş fi putut crede că-l putem scăpa din mână. Am jucat bine, ne-am creat ocazii, am şi marcat. Mi-e greu să explic cum de-am plecat fără nici un punct de la Craiova. A fost, însă, acea greşeală a lui Vlădoi care-a rupt echilibrul, apoi şi arbitrajul potrivnic. Trebuie, însă, să ne revenim, pentru că ne aşteaptă două meciuri, unul la sfârşitul săptămânii, iar apoi restanţa”, a menţionat Costel Gaiţă după această înfrângere.
Pentru FC Oltchim au evoluat: Vlădoi – Dănuleţ, Stoica, Cumpănaşu (Pană), Bărbuţ, Creangă (Smedescu), Vasile, Olaru, Tiron, Marinescu şi Preda.
Laurenţiu SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button