Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• La întrunirea cu reprezentanţii unor echipe din Liga a V-a, care va avea loc în această săptămână în zona Horezu, Pintilie vrea să-i avertizeze încă o dată pe delegaţi că nu trebuie să mai ofere informaţii presei (şi în special redactorilor ziarului ARENA), dar mai ales să se ferească să mai atace AJF-ul. Cum şi răbdarea are o limită, viitoarele alegeri vor fi cel mai bun prilej pentru a taxa „cenzura” de tip comunist („nu-l atacaţi pe mult iubitul conducător!”) pe care Pintilie a instituit-o în fotbalul judeţean. 

• După două sezoane petrecute la cârma echipei CSM Drăgăşani, antrenorul Adi Lupu se pare că va părăsi corabia. Lipsa fondurilor necesare pentru a face cu adevărat performanţă şi dezinteresul unora dintre oamenii care s-au aflat în trecut alături de echipă, precum şi faptul că autorităţile locale nu sunt dispuse deocamdată să sprijine fotbalul din Drăgăşani, sunt principalele motive care, se pare, l-au făcut pe Lupu să renunţe.

• Un observator căzut de mai mulţi ani în dizgraţia conducerii AJF Vâlcea este pe cale că revină în atenţie opiniei publice şi să dezvăluie câteva lucruri incendiare vizavi de modul în care Pintilie şi acoliţii au pus mâna pe putere în fotbalul judeţean. Multe dintre lucrurile pe care le va deconspira au fost aflate de curând, atunci când observatorul despre care vorbim a tras o beţie pe cinste cu unul dintre prietenii de căpătâi ai „talibanului”.

• Un jucător suspendat pentru mai multe etape din activitatea sportivă a fost văzut săptămâna trecută prin preajma sediului Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Cică venise să ceară clemenţa şefului AJF, iar pentru a-l îmbuna pe Pintilie pregătise deja un „pacheţel”, ce-i drept puţin ceva mai consistent, cu „d’ale gurii”, la care „ataşase” şi câteva sticle de vin din „ăla vechi şi bun de te unge pe suflet”! Aţi înţeles deja că era vorba de cineva din zona Drăgăşaniului. Cin’ să fie, oare?

• Un oficial al unei grupări din Liga a IV-a şi-a exprimat regretul în ceea ce priveşte nivelul valoric scăzut al acestui eşalon competiţional. „S-au retras multe echipe în această vară şi s-au înscris altele care n-au nici o treabă cu elita. Ar fi fost cel mai nimerit moment pentru a reduce numărul echipelor din Liga a IV-a de la 18 la 16”, ne-a spus delegatul în cauză.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button