Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Un antrenor al unei echipe care în trecut s-a încununat cu titlul de campioană judeţeană a fost pe cale să fie demis cât se poate de repede de la cârma acestei grupări după startul fals pe care l-a avut în actualul sezon. Rezultatele bune din ultima perioadă se pare că l-au salvat, însă nu este exclus ca diferendele pe care le-a avut cu unii „titulari” (pe care i-a cam trecut pe linie moartă) să-l coste totuşi funcţia în următoarele săptămâni.

• Imediat după meciul cu Flacăra Horezu (atunci când Ghecon Lăpuşata nu a reuşit decât un meci nul, 4-4), gurile rele au afirmat că rezultatul consemnat ar fi fost cauza unui „complot” al jucătorilor îndreptat asupra antrenorului Emil Popescu. Din cât se pare, „lucrătura” despre care s-a vorbit nu a fost decât o închipuire a „cârcotaşilor”, iar ultima victorie a trupei la Mazilu (destul de categorică de altfel: 5-1 cu Damila Măciuca) vine să confirme acest aspect.

• Tot mai mulţi reprezentanţi de fotbal sunt nemulţumiţi de arbitrii pe care îi primesc pentru meciurile oficiale„Noi, fotbaliştii, am învăţat că un meci are anumite reguli, care sunt călcate mai mereu în picioare de aceşti arbitrii care sunt parcă veniţi de pe altă planetă. Ar trebui să se facă o selecţie mai severă a celor care se duc să oficieze meciurile, pentru că nu arbitrii nu fac altceva decât să enerveze pe cei care bagă bani în fotbal. Ni se spune să nu mai criticăm arbitrii, dar cum să facem asta când avem numai puşcării pe teren”, a spus un antrenor supărat pe prestaţia arbitrilor din judeţ.

• Cesionarea dreptului de participare în Liga a IV-a nu a dovedit altceva decât faptul că AJF-ul nu este interesat de nivelul fotbalului pe care îl conduce. Aşadar, echipele care au cumpărat loc în elită sunt învinse la scor astronomic. „Este o prostie această cesiune, pentru că nu avem de-a face cu un campionat competitiv. O să tot fie rezultate din acestea”, ne-a declarat indignat un delegat al unei echipe importante din Liga a IV-a.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button