Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• După ce a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei Chimia Rm. Vâlcea, antrenorul Nikola Ilievski a părăsit la finele săptămânii trecute România cu destinaţia Macedonia (ţara sa natală), în scopul de a-şi rezolva problemele legate de viza de şedere în ţara noastră. Din câte se pare, din această deplasare, Ilievki s-ar putea întoarce la Chimia cu doi jucători macedoneni pe care şi-i doreşte foarte mult, pentru a completa posturile deficitare în echipa din Zăvoi.

• După o îndelungată aşteptare, preşedintele AJF Vâlcea îşi va putea îndeplini, în sfârşit, unul dintre visele sale de căpătâi, şi anume achiziţionarea unei maşini cu care să poate face naveta, zi de zi, între Goranu şi Sala Traian. Rămâne de văzut acum cine va fi şoferul „talibanului”. O întrebare însă merită pusă: oare ce altceva putea face Pintilie cu cei 7000 de euro primiţi din partea FRF? Vă daţi seama că de ajutarea unora dintre echipele sărace din fotbalul judeţean, cu mingi şi echipamente, nici nu putea fi vorba!

• Mai mulţi oameni de fotbal din judeţ nu au văzut cu ochi buni intrarea în lumea fotbalului vâlcean a omului de afaceri Dan Mazilu, care s-a produs la începutul anilor 2000. După evenimentele din ultima perioadă, când patronul echipei Dinamo Horezu a încercat să ia faţa adversarelor cu metode de întrecere nu tocmai ortodoxe, se pare că nici pe viitor nu vor fi prea încântaţi de constituirea grupării FC Ghecon. Mulţi îl aseamănă pe Mazilu cu o cometă, care apare odată la 4 ani, de regulă în preajma alegerilor.

• O echipă din Liga a IV-a doreşte să-şi vândă locul în eşalonul de elită al fotbalului judeţean contra sumei de 4000 de euro. Cum suma la care patronul acestei grupări s-a gândit că poate renunţa momentan la sprijinirea grupării este destul de piperată pentru acest nivel este greu de crezut că se va găsi atât de repede un cumpărător.

• Contrar aşteptărilor, retragerea echipei de baschet masculin BC Rm. Vâlcea din Divizia A se pare că i-a bucurat pe unii oameni de sport din oraş, care nu au văzut cu ochi buni promovarea unui sport pe care „nu-l înţelege decât o masă mică de oameni”, aşa cum s-a exprimat chiar unul dintre personajele al cărui nume nu merită să-l amintim aici.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button