Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Din câte se pare, actuala campioana a judeţului, Hidroelectra Rm. Vâlcea, nu se va mai înscrie în sezonul viitor al Ligii a IV-a. Preşedintele Bucuroiu s-a retras din fotbal – conform spuselor sale – un an de zile, iar Giurcă şi Nicolaescu au fost îndepărtaţi de la echipă. Se aude însă că pe acest loc va activa o grupare la care vor colabora, printre alţii, Lari Mihăilă şi Adi Lăcraru – cândva colegi la Tineretul Rm. Vâlcea, o altă fostă campioană a Vâlcii, care nu a ajuns să evolueze în Liga a III-a.

• Un fost secretar al AJF Vâlcea şi-a făcut deja planurile pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte în cadrul AJF în 2009, atunci când unuia dintre cei doi secondanţi ai lui Pintilie (este vorba în acest caz de drăgăşeneanul Viorel Neacşu) îi expiră în mod normal mandatul.

• După ce s-a preocupat de destinele grupării Topologul N. Bălcescu (care în finalul sezonului trecut şi-a desfăşurat meciurile de pe teren propriu la Mihăeşti), pe care-a şi reuşit s-o salveze de la retrogradare, fotbalistul Laurenţiu Cherăscu intenţionează să schimbe numele formaţiei pe care-o va sponsoriza în Liga a IV-a. Noua denumire a echipei lui „Pendy” se pare că va fi Inter Rm. Vâlcea, iar meciurile de acasă se vor disputa pe terenul CSŞ din zona Nord. Din câte se pare, în lotul viitoarei echipe se vor regăsi şi câţiva dintre foştii componenţi ai campioanei Hidroelectra, buni prieteni cu „Pendy”, de pe vremea când au evoluat împreună. Altfel, pentru că din următorul sezon al Ligii a IV-a grupările vor fi obligate să alinieze şi câte o trupă de juniori, Cherăscu s-a asigurat deja şi din acest punct de vedere, Inter Rm. Vâlcea urmând a fi reprezentată la nivel juvenil de o echipă de copii pregătită de mai mult timp de Marian Radu „De-la-sală” la Budeşti.

• Pentru sezonul viitor, Pintilie pregăteşte includerea în corpul observatorilor din cadrul AJF Vâlcea a unor oameni de fotbal, care în trecut s-au făcut remarcaţi în special prin grija faţă de interesele proprii ale „talibanului”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button