Fără categorie

„Chimiştii” lui „Mara” au terminat turul în genunchi

mara* vinerea trecută, echipa antrenată de Ion Lazăr a suferit încă un eşec, al cincilea consecutiv din acest final de tur

Echipa Oltchim Rm. Vâlcea a suferit cel de-al patrulea eşec consecutiv, fiind învinsă, vinerea trecută, pe teren propriu, de CSM Slatina, cu scorul de 2-0, partida contând pentru ultima etapă din turul actualului campionat. Graţie succesului obţinut la Rm. Vâlcea, formaţia din judeţul Olt şi-a consolidat poziţia de lideră în clasamentul Seriei a II-a.

Vâlcenii nu au rezistat decât 60 de minute

Pe un teren aproape impracticabil, care a pus probleme ambelor combatante, mingea fiind extrem de greu de controlat de către jucători, vâlcenii pregătiţi de Ion Lazăr nu au reuşit să reziste decât o repriză în faţa unor adversari care au ştiut ce au vrut încă de la început. Scorul alb consemnat la pauză i-a făcut pe slătineni să rişte şi mai mult în repriza secundă, aşa că antrenorul Marius Popa a aruncat în luptă armele grele, care s-au numit, de această dată, Istinie şi Lăpădat.

Rezervele Slatinei au stabilit scorul final

Cei doi fotbalişti introduşi în al doilea mitan aveau să se semneze dealtfel şi victoria echipei din Slatina. Scorul l-a deschis Istinie, care a marcat în minutul 61, în urma unei acţiuni pe care slătinenii au purtat-o pe partea dreaptă, autorul golului învingându-l pe Vlădoi cu un şut din interiorul careului de 16 metri. Ulterior, în minutul 80, Lăpădat a majorat avantajul oaspeţilor, după o lovitură liberă, atunci când mingea deviată cu capul de acesta l-a derutat pe portarul veteran dintre buturile Oltchim-ului.
Au evoluat pentru Oltchim Rm. Vâlcea: Vlădoi – Moldoveanu, Stoica, Nania, Datcu, Stanca, Marinescu, Fuiorea, Săraru (Dănuleţ), Preda, Tomescu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button