Acasă Liga III Flacăra, victorie la scor de forfait în fața celor de la CS...

Flacăra, victorie la scor de forfait în fața celor de la CS Hunedoara

641
0

După două eșecuri consecutive în Liga a III-a, cu Universitatea Craiova și Poli Timișoara, Flacăra Horezu a reușit să se bucure din nou de succes. Sâmbătă, 4 octombrie, Adi Popa, Cristi Munteanu și colegii lor au reușit să se impună la scor de neprezentare în fața formației CS Hunedoara.

Meciul din Treapt nu a început bine pentru Flacăra, care după doar șase minute și-a pierdut unul dintre jucătorii de bază. Olteanu a ieșit de pe teren accidentat, fiind înlocuit cu Nistor. Treptat, lucrurile s-au așezat pentru horezeni, care până la mijlocul reprizei au reușit să preia conducerea. Gabi Precup, revenit după o problemă medicală ce l-a ținut departe de teren atât în meciul de Cupă, cu Astra, cât și la Timișoara, a deschis scorul în Treapt: 1-0. Apoi, în minutul 35, golgheterul Flacărei, Mansour, a marcat pentru 2-0, rezultat înregistrat și la pauză.

Gazdele și-au păstrat avantajul de două goluri până în minutul 80, când au reușit să risipească orice dubiu în privința câștigătoarei. Mansour a înscris din nou, iar partida s-a încheiat la scor de forfait, cu 3-0 în favoarea Flacărei. Succesul i-a ajutat pe ”olari” să se mențină pe podium. Sunt pe locul 3, cu 13 puncte după șapte etape. Locul 2 e ocupat de Progresul Pecica, iar în fruntea ierarhiei se află Universitatea Craiova 1948, echipă care în această rundă a suferit prima sincopă, 1-1 pe teren propriu cu Gloria Lunca Teuz Cermei.      

În partida cu CS Hunedoara, pentru Flacăra au jucat: R. Popa – Samon N., Dinu, Munteanu, Bîrziche, Precup, Olteanu, A. Popa, Preda, Georgescu, Mansour. Au mai intrat: Nistor, Simeanu, Nuță și Stănică. (S.S.)