Acasă Liga III „Am prins o zi proastă, dar şi craiovenii au fost foarte buni...

„Am prins o zi proastă, dar şi craiovenii au fost foarte buni de această dată!”

280
0

* a spus Adi Popa, după eşecul groaznic suferit de Flacăra Horezu la Drobeta Tr. Severin

Flacăra Horezu a fost învinsă categoric de FC „U” Craiova (4-0), aceasta fiind cea de-a doua înfrângere a echipei vâlcene din actualul sezon al Ligii a III-a. Aşa cum se cunoaşte, în tur, vâlcenii au mai fost învinşi, tot în deplasare, şi de AS SR Braşov, cu 2-1, dar după un gol încasat în minutul 90, dintr-un penalti controversat.

„A contat mult faptul că adversarii au avut o zi în plus de odihnă faţă de noi”

La finele partidei din această rundă intermediară, antrenorul-jucător din Treapt, Adi Popa, a spus că eşecul drastic de la Drobeta Tr. Severin poate fi pus atât pe seama unei zile mai slabe prinse de „olari”, cât şi pe o evoluţie fantastică a craiovenilor! „Suntem toţi foarte supăraţi! Am prins o zi proastă, dar şi craiovenii au fost foarte buni de această dată. Cred că împotriva noastră au făcut cel mai bun meci din acest campionat. Din păcate, se mai întâmplă şi accidente de genul acesta, în fotbal poţi prinde şi zile proaste! În orice caz, FC „U” Craiova e o echipă bună, cu mulţi jucători de calitate, iar meciul cu noi a reprezentat practic o descătuşare pentru ei (n.r.: mai ales după cele două înfrângeri consecutive cu 1-0: acasă, cu lidera Turris-Oltul Tr. Măgurele, şi în deplasare, la CSM Alexandria). În ceea ce ne priveşte, am încercat să rezistăm, dar a contat foarte mult şi faptul că adversarii au beneficiat de o zi în plus de odihnă faţă de noi. Week-end-ul trecut, ei au jucat vineri, iar noi sâmbătă. Fiind vorba o etapă intermediară, s-a cam simţit din plin efortul foarte mare depus în meciul anterior, cu AS SR Braşov, din Treapt. Parcă a venit prea repede partida cu Craiova, pentru care am avut la dispoziţie doar trei zile pentru a o pregăti”, a subliniat Adi Popa.

Jocul echipei vâlcene a avut de suferit fără Samson Nwabueze şi Sebastian Bobină

În continuare, antrenorul-jucător al echipei din Treapt a recunoscut şi că a contat enorm lipsa de pe teren a celor doi jucători care au acuzat probleme medicale după meciul cu AS SR Braşov (Samson Nwabueze şi Sebastian Bobină). „Ambii sunt jucători de valoare şi sigur că s-a simţit absenţa lor! Dar asta nu e o scuză pentru acest eşec dur. Aşa cum am mai spus, Craiova a făcut pur şi simplu un meci foarte-foarte bun.  Cred că ne era greu să rezistăm în orice formulă jucam. Nu că au avut vreo răzbunare cu noi, după eşecul cu 2-0 din Treapt, din tur. Pur şi simplu, a fost un meci în care le-a ieşit absolut tot. Golurile au picat şi pe unele greşeli ale noastre, dar şi în urma unor faze bine lucrate ale craiovenilor. Victoria lor e însă clară, indiscutabilă şi pe deplin meritată! Atmosfera din tribune a fost extraordinară, iar din partea adversarilor am avut parte de fair-play. Am fost primiţi bine la Drobeta Tr. Severin, pe un stadion de Liga I, cu un gazon extraordinar. I-am primit şi noi bine pe craioveni la Horezu, iar ei au făcut-o la fel în propriul lor fief. Una peste alta, repet, am întâlnit o echipă foarte bună, de tradiţie. „U” Craiova a fost mai puternică, iar victoria este cât se poate de meritată. În meciul acesta, a fost evident mai bună decât noi”, a mai adăugat Adi Popa. (N.C.)