Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Volei

Voleibalistele vâlcene, pe locul 3 în Divizia A2

Sala „Capela” din Rm. Vâlcea a găzduit vineri, 19 martie, penultimul meci din play-off-ul Campionatului Naţional de volei feminin rezervat Diviziei A2. Echipa CET Govora CNMB, clasată pe locul 3 în clasamentul general, a întâlnit gruparea de pe poziţia a patra, CSŞ Caransebeş.

Partida s-a termina cu victoria echipei gazdă, care s-a impus cu scorul de 3-1, câştigând seturile 2, 3 şi 4 după cum urmează: 25-19, 25-23 şi 25-17. În primul set, victoria i-a revenit formaţiei oaspete, care a învins vâlcencele cu 25-21. „Nu a fost un joc foarte bun, care să mă satisfacă din punct de vedere tehnico – tactic. Am început destul de timid, slab, cu foarte multe greşeli individuale. Am pierdut primul set pe neatenţie, pentru că fetele nu au fost destul de concentrate. În setul 2 am început să ne revenim cât de cât. Am câştigat cu greu setul 3, cu o evoluţie oscilantă din partea fetelor. Au existat faze foarte frumoase în care echipa arăta într-adevăr ca o formaţie de Divizia A, dar au fost şi momente în care păreau nişte jucătoare de minivolei. Acest lucru este de neînţeles pentru mine. Ultimul set este singurul în care pot spune că au jucat aproape de nivelul lor”, ne-a declarat antrenorul Marius Mărgărit.
În ziua următoare, pe 20 martie, tot în Sala „Capela”, s-a desfăşurat ultimul meci din campionatul Diviziei A2. Fetele de la CET Govora CNMB au întâlnit din nou CSŞ Caransebeş. De această dată, elevele Nicoletei şi ale lui Marius Mărgărit au obţinut victoria cu 3-0. Iată scorul pe seturi: 25-21, 25-19 şi 31-29. „Pentru că satisfacţia mea nu a fost deplină la primul joc, am sperat că această partidă va fi mai bună. Am venit cu un optimism debordant, crezând că li-l voi împrumuta şi fetelor, dar se pare că nu am reuşit acest lucru. Din nou au început slab, greşind foarte mult”, a adăugat Marius Mărgărit. Antrenorul a precizat apoi că în cel de-al doilea meci a abordat o strategie diferită, implicându-se destul de puţin în conducerea jocului, în ideea de a le lăsa voleibalistelor mai multă libertate. „Le-am spus că este o partidă pe care ar trebui să o câştige fără probleme şi le-am lăsat să încerce singure să ia deciziile cele mai bune. Nu au reuşit şi de aceea, în anumite momente am fost nevoit să intervin. Chiar dacă am câştigat meciul cu 3-0, pot să spun că am avut o insatisfacţie profesională cum nu am avut în tot campionatul”, a conchis Marius Mărgărit. Directorul adjunct al CNMB a mai afirmat că obiectivul stabilit înainte de începerea campionatului a fost atins, în urma celor două jocuri câştigate la sfârşitul săptămânii trecute, elevele sale ocupând locul 3 în clasamentul final al Diviziei A2. În sezonul viitor, Marius Mărgărit va merge pe aceleaşi principii, investiţie minimă din punct de vedere financiar şi o echipă alcătuită din cât mai multe vâlcence. „În acest an o să facem câteva schimbări în componenţa lotului, vom renunţa la anumite jucătoare care nu au dat randament şi vom încerca să întinerim echipa. Două dintre jucătoarele de perspectivă mai tinere care au şi evoluat în partida cu CSŞ Caransebeş sunt Elena Drăghici şi Bianca Firan. Consider că satisfacţia profesională a unui antrenor este mult mai mare atunci când obţine rezultate importante cu o echipă de care se ocupă de ani de zile, decât atunci când cumpără sportive de la alte cluburi”, a încheiat Marius Mărgărit. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button