Acasă Diverse Vâlcea mai are doar doi observatori de arbitri la nivelul Ligii a...

Vâlcea mai are doar doi observatori de arbitri la nivelul Ligii a III-a

77
0

* Grigore Tomoiagă şi Ion Tudorică au luat testele susţinute în luna august, în timp ce şeful CJA Vâlcea, Viorel Neacşu, le-ar fi picat

În sezonul 2010-2011, Vâlcea nu va mai avea decât doi observatori de arbitri la meciurile din Liga a III-a. În urma examenelor care au avut loc în luna august, doar Grigore Tomoiagă şi Ion Tudorică vor avea dreptul de a activa la acest nivel. Din totalul celor 200 de candidaţi care au susţinut testele în cinci centre din ţară, doar 81 de observatori au fost declaraţi admişi, ceilalţi fiind respinşi.
Dintre vâlceni, „cea mai grea misiune” – dacă se poate spune aşa – a avut-o Ion Tudorică. Înainte de a pleca în concediu în Spania, la fiica sa, fostul şef al CJA Vâlcea a fost nevoit să dea examenul la Bucureşti, laolaltă cu observatorii de Liga a II-a. În ceea ce-l priveşte pe Grigore Tomoiagă, acesta a susţinut testele tocmai la Piatra Neamţ. Din câte se pare, actualul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri, drăgăşăneanul Viorel Neacşu, a picat examenul pentru observatori, deşi l-a susţinut la Vâlcea, „pe teren propriu” – cum zic fotbaliştii.
La Liga a II-a, doar Constantin Pintilie – în calitatea sa de preşedinte al AJF Vâlcea – este prezent pe lista observatorilor de arbitri.