Liga IV

Unirea va avea o nouă faţă din retur

* oficialii echipei din Păuşeşti Măglaşi poartă negocieri cu diverşi antrenori pentru a prelua frâiele grupării de lângă Râmnic

Unirea Păuşeşti Măglaşi n-a reuşit să se trezească la viaţă nici la Alunu, acolo unde a înfruntat una dintre echipele accesibile din Liga a IV-a. Fotbaliştii de la Olteţul au administrat trupei de la lângă Râmnic o nouă înfrângere (5-2), iar diferenţa dintre ultima clasată şi restul plutonului s-a mărit acum la 7 puncte. Chiar şi în acest condiţii, oficialii de la Unirea nu disperă şi speră în continuare ca echipa din Păuşeşti Măglaşi să se salveze totuşi de la retrogradare. Mai ales prin prisma faptului că, în iarnă, aşa cum însuşi primarul Alexandru Dediu ne-a informat, Unirea se va întări cu jucători importanţi. Chiar în această perioadă, se poartă negocieri cu diferiţi antrenori care ar putea prelua trupa din Păuşeşti Măglaşi din retur.
„Putem să ne salvăm, mai ales că distanţa faţă de celelalte competitoare care luptă, de asemenea, pentru evitarea retrogradării nu e chiar atât de mare, sunt doar vreo 7-8 puncte diferenţă, care pot fi recuperate. Oricum, chiar şi în tur, am făcut meciuri bune, însă numai ghinionul ne-a privat de câteva puncte. Trebuie să recunoaştem, totuşi, că e mai dificil în Liga a IV-a decât ne-am fi aşteptat noi, dar echipele din subsolul clasamentului nu sunt atât de valoroase, iar diferenţa dintre Unirea şi celelalte combatante nu este într-atât de mare încât să nu sperăm că ne vom salva”, ne-a spus vicepreşedintele echipei din Păuşeşti Măglaşi, Petre Brănescu. (N.C.)

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button