Liga IV

Trupa lui Nicolae Vîlcu a câştigat derbiul sudului

* Olteţul Zătreni s-a impus la Diculeşti, în faţa echipei Viitorul Valea Mare, şi are şanse mari de a evada din zona retrogrdării

După ce au făcut un meci catastrofal cu Hidroelectra, atunci când au fost înfrânţi categoric, cu scorul de 5-1, chiar pe teren propriu, fotbaliştii de la Olteţul Zătreni şi-au regăsit repede cadenţa. Sâmbăta trecută, echipa antrenată de Nicolae Vîlcu a izbutit să triumfe în duelul din subsolul clasamentului cu Viitorul Valea Mare. Potrivit spuselor lui Vîlcu, duelul de la Diculeşti a fost dominat, pe ansamblu, de fotbaliştii din Zătreni, care s-au impus cu 3-1.
Antrenorul echipei din Zătreni a explicat evoluţia admirabilă de la Diculeşti prin faptul că, după meciul catastrofal cu Hidroelectra, şi-a muştruluit serios elevii, iar aceştia au jucat cu totul altfel împotriva rivalilor de la Viitorul Valea Mare. „Le-am spus să nu mai repete greşelile din meciul cu Hidroelectra, iar acest lucru le-a prins bine. Toată echipa mea merită remarcată, fiecare jucător a făcut un efort imens pe teren, iar eu îi felicit. Cât despre adversari, aceştia şi-au vândut foarte scump pielea, dar n-au avut nicio şansă în faţa noastră. Ţin să subliniez faptul că rivalitatea dintre cele două echipe nu a întrecut limitele, ci dimpotrivă, a fost un meci frumos, curat, fiecare şi-a apărat şansa cu sportivitate, iar cei care au fost mai buni au învins!”, ne-a spus antrenorul echipei din Zătreni.
Olteţul Zătreni speră să-şi mai treacă în cont, până la finalul turului, încă 6 puncte, din duelurile cu Olteţul Alunu şi Unirea Păuşeşti Măglaşi, rivale în lupta pentru evitarea retrogradării, pe care le va înfrunta pe teren propriu. „Ar fi excelent dacă am strânge 19 puncte în tur. În iarnă, sper să mai aducem câţiva jucători şi să ne salvăm de la retrogradare”, a adăugat Vîlcu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button