Acasă Liga III Un jucător de la Flacăra Horezu, convocat la Naționala României! Nu e...

Un jucător de la Flacăra Horezu, convocat la Naționala României! Nu e singura veste mare din Treapt! Primarul Sărdărescu a făcut o achiziție importantă

667
0

Flacăra Horezu tinde să devină un club important în fotbalul românesc. Proiectele, pe termen lung, sunt ambițioase. Conducerea clubului și autoritățile locale se gândesc la Liga a II-a. Până atunci, încearcă să formeze un lot competitiv, să dea șanse tinerilor jucători să confirme în cel de-al treilea eșalon. O parte dintre ei au făcut-o deja, intrând chiar și în atenția antrenorilor federali. Doi jucători ai echipei din Treapt au fost remarcați de referentul zonal și antrenorul echipei naționale Under 18. Este vorba despre Gabriel Dobrin și Mario Diaconescu. Mario a și fost convocat la Națională. Gabriel rămâne sub monitorizare.

”Ne bucurăm foarte mult pentru Mario Diaconescu și Gabriel Dobrin! E o mare mândrie pentru noi, ca și club, că avem doi jucători în atenția antrenorilor federali, pentru loturile naționale. Chiar dacă sunt mai mici, noi am încercat să le oferim încredere și minute pentru a crește în valoare și pentru a căpăta experiență. Se vede un plus de la meci la meci. Pentru imaginea clubului nostru este un lucru extraordinar. Ne dă încredere că suntem pe un drum bun. Important este ca ambii jucători, dar și ceilalți tineri din lot să rămână modești, să fie serioși și să muncească în continuare, pentru că doar așa pot ajunge mai sus”, a spus antrenorul echipei din Treapt, Narcis Enăchescu, despre tinerii săi jucători. De menționat ar mai fi că Naționala Under 18, pregătită de Daniel Oprescu, ar fi trebuit să se reunească în următoarele zile, la Mogoșoaia, pentru pregătirea partidei cu Macedonia de Nord, însă oficialii FRF au anunțat că toate acțiunile loturile naționale de juniori din noiembrie (Under 15, Under 16 și Under 18) au fost anulate din ”dorința de a proteja tinerii tricolori și a diminua riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2”.

În altă ordine de idei, vestea convocării sau intrării în atenția antrenorilor federali a doi jucători la Naționala României nu e singura importantă de la Horezu. Primarul Nicolae Sărdărescu a mai făcut o ”achiziție” prin care își exprimă clar planurile mari de viitor. Din conducerea clubului va face parte și profesorul de matematică Daniel Demetrescu, un om de fotbal cu o experiență vastă, implicat activ în sportul-rege în ultimele decenii, fost secretar general al AJF. Acesta va ocupa funcția de director sportiv. Poate nu imediat, ci în câteva săptămâni. ”Venirea lui Daniel Demetrescu la echipă reprezintă un mare pas înainte. Experiența sa ne va ajuta. Ne-am întărit foarte mult acum, ca și club, ca și staff. Tot ce s-a întâmplat în aceste zile îmi dă încredere că vom arăta din ce în ce mai bine”, a completat Narcis Enăchescu.