Acasă Fără categorie Sorin și Camelia Romcescu, bunici pentru a doua oară!

Sorin și Camelia Romcescu, bunici pentru a doua oară!

1225
0

Deși viața i-a suspus unor mari încercări, Sorin și Camelia Romcescu, cei care au contribuit decisiv în ultimii ani la dezvoltarea comunei Slătioara, sunt acum extrem de fericiți. Lucrurile s-au așezat bine din toate punctele de vedere, atât profesional, cât și familial. Toamna a adus în casa acestora un nou membru al familiei. Rareș Andrei are un frățior. Camelia și Sorin Romcescu au devenit bunici pentru a doua oară, iar fiul lor, Andrei și nora Luiza, părinți la puterea a doua. Colectivul Primăriei Slătioara i-a felicitat pe Camelia și Sorin Romcescu pentru venirea pe lume a micului prinț:

”Doamna Camelia Romcescu, domnule Sorin Romcescu, FELICITĂRI! Copilul dumneavoastră tocmai v-a dat o nouă misiune în viață: să fiți pentru a doua oară bunic iubitor și bunică iubitoare, să vă răsfățați și să aveți grijă și de al doilea nepoțel! Se spune că dacă în viață ai noroc de nepoți, atunci ai fost un părinte responsabil pentru copilul tau. De acum sunteți bunicii care vă răsfățați nepoții, iar responsabilitatea cade în sarcina părinților. Felicitări, Luiza și Andrei pentru minunea din viața voastră și pentru curajul de a aduce pe lume un copil în vremurile în care trăim”.

Felicitări și din partea noastră! Bine ai venit pe lume, îngeraș! Să fii sănătos și să-ți faci părinții și bunicii mândri și fericiți!