KarateAlte sporturi

Tradiție păstrată! Eveniment deosebit organizat de Sen Sport pentru premierea sportivilor care au performat în 2023

Sen Sport a devenit un club de tradiție. S-au împlinit deja 11 ani de existență, perioadă în care s-au realizat lucruri mari. În fiecare an s-au făcut pași înainte, numărul practicanților de karate a crescut nu doar la nivel de municipiu, ci și în județ. În multe localități din Vâlcea se practică azi karate datorită unor oameni devotați, implicați, profesioniști. Antrenorul emerit Paul Dinu și o parte din primii săi elevi, care au performat la nivel național și internațional în ultimii 15 ani, au făcut ca visele să devină realitate. Și înotul a devenit un sport popular în cadrul clubului. Sen Sport este coordonat de Andreea Bîlă (care are calitatea de președinte, dar și antrenor), multiplă câștigătoare a trofeului de Sportivul Anului în Vâlcea și de Silviu Ghiță, alături de Cristina Iocobescu și cu sprijinul mentorului acestora, Paul Dinu. Peste 300 de copii sunt legitimați la club. Miercuri după-amiază, sportivii și-au luat La revedere de la anul competițional 2023 în cadrul Galei Sen Sport, devenită, de asemenea, tradițională. La Vila Boierului (din nordul Râmnicului, în meri), a fost premiată performanța.
Printre laureați s-au regăsit: Ilinca Ghiță, Maya Nae, Melyssa Sărsan, Ingrid Ciucă, Sofia Bîzoi, Ionela Măroiu, Teodora Alexe, Eliza Cîrjan, Rihanna Preda, Loredana Din, Raisa Oprea, Raisa Stoica Anghel, Alyssa Popescu, Ianis Cîrstea, Andrei Cernătescu, Robert Bularga, Andrei Ilie, Patrick Ciucă, Theodor Iordănescu, Yago Yauri, Vlad Rentea, Gabriel Gheorghe – cu toții medaliați la cupe județene; Raisa Cîrstea, Erika Maria Dinu, Bianca Ghiță, Diana Bănuț, Maria Mija, Ștefania Hodorog, Denisa Alexandrescu, Nicoleta Popescu, Alexandra Grecu, Yani Nae, Vlad Sdreală, Octavian Ceaușu, Rareș Constantin, Mario Bălășoiu, Teodor Răduț, David Mandă, Ștefan Udrea, Vlad Martin, Alexandru Tudorii-Peptine, Andrei Tertereanu, Denis Stanciu, Alin Nistor, Mario Florescu, Călin Tărășăscu, Sebastian Popescu – medaliați la Cupa României și Campionatul Național. Tot din această ultimă categorie, cu medalii la Cupă și Naționale, fac parte și câțiva sportivi de la secția specială, de para-karate, respectiv: Alexia Iancu, Elena Vlad, Radu Gabriel Stanciu, Florian Fumur și Alin Ionescu. Au fost rezultate deosebite și la Campionatele Europene. Ștefania Păun, Clara Ghimiș, Irma Ispas, Ștefania Bogoslov, Daniela Floarea, Ștefan Robert Ghinea și Mario Tănase au cucerit medalii internaționale pentru România, pentru Vâlcea și clubul Sen Sport. Fiecare a primit diplome și plachete.

La Gală au fost prezenți și directorul DJST și al clubului Chimia, Bogdan Marinescu, respectiv Lelioara Alexandrescu, care i-au felicitat pe copii și i-au încurajat să continue pe acest drum al performanței și să ducă renumele județului și al țării pe cele mai înalte culmi. După festivitatea de premiere, a urmat distracția. La desert, sportivii de la Sen Sport au avut un tort special conceput pentru ei.

Articole Similare

Back to top button