Administratie

Primarul Costi Tudor are 178 de copii! Trei acasă și alți 175 în Șușani. A fost ajutorul lui Moș Crăciun. A avut cadouri pentru întreaga familie a comunității sale

Miercuri, 20 decembrie, școlarii și preșcolarii din comuna Șușani au pregătit un program artistic deosebit, pentru a-l impresiona pe Moș Crăciun. Au fost cuminți și înainte, astfel că la final au fost recompensați. Primarul Daniel Constantin Tudor a fost ajutorul Moșului. S-a bucurat să fie în rândul copiilor, unde se simte ca peștele în apă. Are acasă trei copilași și alți 175 în localitatea pe care-o administrează. Pentru toți a avut pregătite daruri, asigurate de Primărie și Consiliul Local. Anul viitor speră ca serbarea de final de an să se poată desfășura într-un cadru mai potrivit, în noul Cămin Cultural. CNI, cea care se ocupă de proiectul construirii acestuia, lângă școala gimnazială, a organizat deja licitația și se așteaptă ultimele verificări și clarificări până la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. Primarul mai are și mesaje de interes pentru comunitate.
”Avem multe vești bune. Cea mai recentă este aceea că am primit confirmarea că suntem pe listă pentru finanțarea proiectului înființării rețelei de gaze naturale în comuna Șușani. Avem un ADI, un parteneriat cu vecinii de la Mădulari. Proiectul este comun. De asemenea, vom începe și al doilea proiect pe Anghel Saligny. A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea drumurilor de interes local. Este vorba despre asfaltarea a 5,4 kilometri. Se va lucra atât timp cât vremea va permite. Am inclus în proiect drumuri din toate cele cinci sate, respectiv Râmești, Șușani, Ușurei, Sârbi și Stoiculești. Anul 2023 a fost bun. Vom continua în 2024 ce am început și vom demara noi investiții”, a transmis primarul din Șușani, Costi Tudor, la final de an.

Articole Similare

Back to top button