Acasă Diverse Tazmannshaft a câştigat, la Rm. Vâlcea, Supercupa României de old-boys la minifotbal....

Tazmannshaft a câştigat, la Rm. Vâlcea, Supercupa României de old-boys la minifotbal. Oltenia, locul 3. Urmează super derby-ul Nurvil – Boromir

127
0

Week-end-ul trecut, baza sportivă Oltenia, de pe Bulevardul Dem Rădulescu, din cartierul Ostroveni, din Rm. Vâlcea, a găzduit Supercupa României la old-boys, competiţie dedicată jucătorilor peste 40 de ani. Printre participante s-a regăsit şi o reprezentantă a judeţului Vâlcea, Oltenia Arena, care a reuşit să ajungă până în semifinalele turneului. În penultimul act, vâlcenii au întâlnit-o pe Tazmannshaft. Partida a fost câştigată de bucureşteni la loviturile de departajare, după 2-2 la finalul timpului regulamentar de joc. Tazmannshaft, care a avut în componenţă şi doi vâlceni, pe Florin Rizea şi Iulică Roşoagă, a câştigat Supercupa. În finală i s-a opus Juventus Brăila. Întâlnirea s-a încheiat la scorul de 1-0 în favoarea trupei din Capitală, pentru care a înscris Stelian Stancu, fostul jucător de la Sportul Studenţesc şi Steaua Bucureşti. Oltenia Arena Sport Vâlcea a ocupat locul 3, după ce în finala mică a trecut cu 6-3 de Galactic & Poliţia Buzău. Oltenia a primit şi un trofeu de fair-play. Au fost acordate şi premii individuale. Cel mai bun portar a fost desemnat Ionuţ Baicu, Stelian Stancu, din tabăra campioanei, a primit placheta de MVP al finalei, iar vâlceanul Bogdan Bîrlogeanu, de cel mai bun jucător al competiţiei. Conducerea FMR a mulţumit pentru implicare organizatorilor locali, Dragoş Muscalu, Roxana Glăvan şi Adrian Comănescu.
Pe plan judeţen continuă spectacolul la minifotbal! Miercuri, 13 octombrie, de la ora 18.30, va avea loc derby-ul campionatului în chiar prima etapă a Ligii I, între Boromir şi Nurvil.