Tayie Taofic, fratele lui Kehinde Fatai, în probe la CSM

  45
  0

  Încă un jucător de culoare este aproape de a semna cu CSM Rm. Vâlcea. Este vorba de nigerianul Tayie Taofic Fatai, fratele fotbalistului Kehinde Fatai, de la Astra Giurgiu. Acesta a vizionat meciul cu FC Caransebeş din tribune, alături de mai mulţi jucători din Zăvoi, printre care şi Adrian Codin. La sfârşitul jocului, acesta a mers la vestiare, pentru a-l felicita pe Konyeha, bun prieten de-al său, omul meciului cu FC Caransebeş. „Nu ştiu exact dacă voi semna cu CSM. Mi-ar plăcea mult să joc aici, mai ales că băieţii sunt extraordinari. Săptămâna aceasta, voi şti dacă antrenorul mă va opri în lot”, a spus fotbalistul născut pe 19 februarie 1990. (L.C.)

  Suspendat, Nkongue a mers să-şi vadă „prinţesele” în Franţa

  Christian N’Kongue nu a asistat la cea mai spectaculoasă (este adevărat, a fost şi doar a doua J) victorie înregistrată de echipa sa în actualul sezon. Suspendat în meciul de acum două etape, cu FC Olt, când l-a lovit pe portarul Nuno Claro, fotbalistul de origine cameruneză a fost lăsat să plece în Franţa, unde locuiesc soţia şi fiica sa în vârstă de doar doi ani. Acesta va reveni la Vâlcea cu prilejul primului antrenament. De precizat că CSM Rm. Vâlcea va sta în etapa de săptămâna aceasta, iar, joi seara, va disputa un meci demonstrativ în satul Valea Mare, din Băbeni, unde primarul Ion Bîzîc va inaugura un teren sintetic, cu dimensiunea de 40 x 20 metri. (L.C.)

  Moş Nicolae vine cu cel mai frumos cadou pentru Lucian şi Oana Munteanu: o fetiţă

  La începutul lunii decembrie, Lucian Munteanu şi soţia sa, Oana, vor deveni, pentru prima dată, părinţi. Moş Nicolae le va aduce, anul acesta, cel mai frumos cadou: o fetiţă, pe care cei doi o vor boteza Sofia Maria. Partenera de viaţă a managerului general din Zăvoi a postat, weekendul trecut, pe Facebook o poză, în care se vede bucuria nespusă că, în curând, va avea o prinţesă. Colectivul redacţiei „Arena Vâlceană” îi doreşte naştere uşoară Oanei, iar lui Lucian să fie suficient de puternic, încât să nu leşine de emoţii la mult aşteptatul eveniment. (L.C.)

  Lucian Iordache are ceva din pasărea Phoenix. Aproape că a înviat din propria cenuşă : ))

  Obligat să improvizeze, din cauza accidentărilor numeroase cu care s-a confruntat în ultimele săptămâni, Erik Lincar l-a readus în lot pe Lucian Iordache, în vârstă de 26 de ani. Mijlocaşul central a evoluat, ultima dată, în Liga a IV-a, la Posada Perişani şi, după doar câteva antrenamente, a fost cooptat alături la prima echipa din Zăvoi. Acesta a avut o comportare excelentă până acum, reuşind să înscrie un supergol, la colţul lung, de la peste 20 de metri, în meciul cu FC Caransebeş. „Din fericire, chiar dacă a avut o perioadă în care nu a evoluat decât în campionatul judeţean, Iordache nu şi-a pierdut din calităţile pe care le avea şi în Liga a II-a, când evolua la Damila Măciuca. Am rămas plăcut surprins de el. A reuşit să joace chiar trei partide, în doar o săptămână, iar asta înseamnă că s-a pus la punct fizic şi tehnic destul de repede”, a declarat Lincar. (L.C.)