BoxAlte sporturi

Sportivul CS Vâlcea 1924, Dănuț Gîrleanu, a adus aur pentru România la Balcaniada de Box de la Rm. Vâlcea

În perioada 20-28 octombrie, sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Anton Pann” din Rm. Vâlcea, a găzduit Campionatul Balcanic de Box pentru Juniori și Tineret, competiție desfășurată sub egida EUBC. Sute de iubitori ai sportului de profil au fost prezenți în sală zi de zi și s-au bucurat de spectacolul din ring. Favoritul publicului, Daniel Gîrleanu, pugilist legitimat la CS Vâlcea 1924, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. A triumfat la tineret, la categoria 54 de kilograme. În finală a învins un reprezentant al Greciei.

”Încă o performanță uriașă obținută de sportivii CS Vâlcea 1924! Suntem mândri de tine, Dănuț Gîrleanu! Felicitări, Răzvan Vîlcea, pentru că îi stai aproape zi de zi și îl ajuți în drumul lui spre marile performanțe!”, a transmis clubul de care aparține campionul României de la Balcaniadă.

”Râmnicu Vâlcea a dat campionul balcanic de juniori și tineret la box – categoria 54 de kg! Am avut marea bucurie de a premia finaliștii Campionatului Balcanic de Box pentru Juniori și Tineret – EUBC 2023 – desfășurat la Râmnicu Vâlcea, în perioada 20 – 28 octombrie 2023, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Anton Pann”. În cadrul acestui eveniment, am avut plăcerea de a încununa noul campion balcanic de juniori și tineret la box – categoria 54 de kg – pe numele său Daniel Gîrleanu, legitimat la C.S. Vâlcea 1924. Felicitări tuturor celor care au participat la acest eveniment remarcabil!”, a declarat și primarul Râmnicului, Mircia Gutău. Performanța pugilistului de la poalele Capelei a fost apreciată și de președintele CJV, Costi Rădulescu. Deputatul Eugen Neață a fost, de asemenea, prezent în sală și a premiat o parte din laureați.

Din sala Anton Pann, Dănuț Gîrleanu a ajuns și în Polivalentă, unde a prezentat publicului prezent la meciul de baschet de primă ligă, dintre Vâlcea și Ploiești, aurul cucerit la Balcaniadă.

Articole Similare

Back to top button