PoliticaAdministratieDiverse

Senzaţional!

Capacele de canale din Râmnic vor avea stemă

Ce-i lipsea chelului breton! După borduri şi pavele de granit, vom avea şi capace personalitate cu stema oraşului. Centrul Râmnicului va redeveni un oraş european, dar nu din cauza asfaltului turnat în această perioadă sau a pavelelor de la Marmosim-ul lui Videanu, ci datorită capacelor primarului Romeo Rădulescu.
Edilul Râmnicului a găsit formula secretă de ridicare a gradului de civilizaţie: înlocuirea capacelor de canal ordinare cu capace inscripţionate cu stema municipiului. Vâlcenii vor avea, însă, capace de canale în tendinţele hollywoodiene doar pe artera principală a oraşului, pe Calea lui Traian, între Podul Vinerii Mari şi Colegiul Naţional Alexandru Lahovari. Naşpa! Şi în Ostroveni?
„Toate canalele o să se ridice, din Nord până la pod, la intrarea în Interex. Coborâm pe Calea lui Traian în aşa fel încât să nu ne prindă iarna cu ele nefinalizate. Dacă ne prinde iarna, le acoperim cu material, le marcăm, astfel încât la primăvară să revenim şi să le facem. Mai mult în zona centrală, între Podul Vinerii Mari şi Colegiul Lahovari toate capacele ce aparţin SC Acvarim SA vor fi înlocuite cu capace personalizate cu stema municipiului. Prin asta, intră şi Râmnicului în categoria oraşelor civilizate care ştiu să-şi facă stema municipiului. Nu cu Acvarim sau Apavil, cu stema municipiului, pentru că până la urmă această canalizare aparţine municipalităţii şi era normal să poarte sigla lui”, a precizat primarul Rădulescu.
Primarul nu ştie probabil că Râmnicul bate deja oraşele din Europa, fiind singurul oraş care-şi schimbă anual bordurile, pavelele şi asfaltul. Anul acesta, sub comanda sa, s-a atins apogeul: jumătate din bugetul Primăriei va intra în contul firmei Delta ACM, coordonată se pare de la distanţă de şefa sa de partid, ministrul Elena Udrea.

Dana Nedescu

Articole Similare

One Comment

  1. Nu mai bine le marcati cu „Aici sunt banii dumneavoastra!” ?!
    ***** ***** de c*****.

Lasă un răspuns

Back to top button