Opinii

SĂ… FIE POSIBIL?

Să… trudeşti timp de 30 de ani la volan, în condiţiile în care devine din ce în ce mai greu şi obositor să te strecori prin mult prea aglomeratul trafic de pe nemulţumitoarele şosele ale ţării.
Să… slujeşti zi şi noapte partenerii angrenaţi în cele mai diverse activităţi de transport legate de funcţionarea unei societăţi cu foc continuu din inima economică a judeţului.
Să… te comporţi aşa încât să-i mulţumeşti pe toţi colaboratorii încât aceştia să capete încredere pentru activităţile viitoare.
Să… însoţeşti, timp de 10 ani, eforturile depuse de un club sportiv pentru a reprezenta cu cinste societatea comercială care îl păstoreşte, prin deplasări la sfârşit de săptămână în oraşe aflate în toate zonele ţării, reuşind să depăşeşti postura de simplu conducător auto şi să fii în dese rânduri şi un element de bază al eforturilor logistice pe care le implică sistemul competiţional la nivel de vârf în sportul românesc.
Să… ai întotdeauna un cuvânt potrivit, un sfat pentru depăşirea momentelor grele prin care, inerent, trece o grupare sportivă formată preponderent din jucătoare cu o mai mică experienţă şi care aşteaptă o încurajare la momentul oportun.
Să… faci toate acestea cu convingerea că, dacă pui suflet, greutăţile pot fi depăşite mai uşor.
Să… ai o familie frumoasă, cu bucurii, împliniri, dar şi necazuri, prin care să treci alături de aceasta.
Să… parcurgi mii şi mii de kilometri, mereu cu gândul la cei dragi.
Să… ţi se întâmple cel mai îngrozitor lucru de care poate avea parte un părinte, să-ţi pierzi fiul aflat în floare vârstei, în preajma căsătoriei, într-un accident, pe când se afla la volanul unui autoturism blestemat…
Încurcate sunt Căile Domnului!

Iulian VERNESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button