Politica

Romulus Bulacu şi locotenenţii acestuia au primit o lecţie dură de la Dan Niţu la Laloşu

Nitu Dan la CL LalosuZilele trecute, Romulus Bulacu, prim-vicepreşedintele PD-L Vâlcea, a suferit o mare şi ruşinoasă înfrângere, în faţa unor oameni care fac politică de foarte puţin timp. El şi locotenenţii săi au pus la cale schimbarea din funcţie a viceprimarului PNL de la Laloşu, dar în final s-a ales praful de planul pedeliştilor.
Bine, probabil că Bulacu uitase ceea ce a declarat în momentul în care PSD şi PNL, aflându-se în alianţă la Consiliul Judeţean, l-au demis din funcţia de vicepreşedinte. El sugera atunci că o astfel de schimbare, pe criterii politice, este imorală, ilegală, nedemnă. Totuşi, la fel de injust a procedat şi el, sprijinit de adjuncţii săi, la Laloşu. Pentru că nu exista niciun argument coerent pentru demiterea viceprimarului liberal de către CL. Chiar şi aşa, însă, pedeliştii au făcut toate aranjamentele pentru a-l rade pe Nicolae Anghel din Executiv. Dar, cum pe lumea asta există un Dumnezeu, marele strateg Romulus Bulacu şi gaşca sa au luat-o în barbă. Asta pentru că, pe fir, a intrat şi Dan Niţu, care nu şi-a lăsat fără apărare colegul de partid. Viceliderul PNL a intervenit prompt, dejucând toate planurile PD-L şi ajutându-l pe Nicolae Anghel să rămână în funcţie.
Ceea ce s-a întâmplat la Laloşu ar trebui să-i pună zdravăn pe gânduri pe cei care încă mai cred că Romulus Bulacu şi echipa sa ar putea lupta în campania viitoare, de pe poziţii aproape egale cu Ion Cîlea, Dumitru Persu, Cristian Buican sau Emilian Frâncu. Pierzând o luptă pe care nu avea voie să o piardă, la Laloşu, ne aşteptăm ca încrederea pedeliştilor în capacitatea organizatorică şi eficienţa strategiilor lui Romulus Bulacu să scadă foarte mult. Logic ar fi ca un politician de nivelul său să rămână cel mult în lina a doua a organizaţiei.
Gafele de la Laloşu ale locotenenţilor lui Bulacu au fost monumentale. Ei au propus demiterea lui Anghel pe motiv că s-a schimbat majoritatea din Consiliul Local, odată cu trecerea unui pesedist la PD-L, care în final îşi va pierde mandatul. O tâmpenie a fost chiar propunerea în sine, pentru că pe ordinea de zi a şedinţei nu se amintea nicăieri de eliberarea din funcţie a viceprimarului. Pedeliştii au încercat să o dreagă cumva propunând adăugarea unui nou punct, care să vizeze ceea ce îi interesa. Însă, ajungându-se la vot, au pierdut lamentabil.

Ovidiu Dulăcioiu

Articole Similare

One Comment

  1. BULACU ESTE CEL MAI NENOROCIT OM DIN PDL.PAI ASTA FACE EL NUMAI SCHIMBARI.VEZI BULACULE CA LUMEA O DUCE RAU SPUNE ASTA LA HOTII TAI DIN PARTID

Lasă un răspuns

Back to top button