FotbalDiverse

Robert Sinișteanu, un nou obiectiv îndeplinit! Un fost fotbalist cu experiență și clubul său de copii și juniori îi oferă șansa în antrenorat

Visurile ți se împlinesc atunci când muncești pentru ele. Știe foarte bine aceste lucru și tânărul Robert Sinișteanu. Pasionat de muzică, artă și fotbal, și-a dorit cu ardoare să devină antrenor și manager în sportul-rege. Din timpul liceului și-a format propriul club, a făcut selecția în curtea școlii, le-a oferit șansa și altor copii să joace fotbal în mod organizat. În parteneriat cu Adrian Comănescu, a pus bazele unor competiții de copii și juniori de minifotbal. Acum face un nou pas important în drumul către marea performanță. După ce a fost admis la Educație Fizică și Sport, la ULB Sibiu, Robert a primit șansa unei noi experiențe în antrenorat din partea lui Robert Olaru. Metafora a intrat oficial într-un parteneriat cu FC Arys, clubul de copii condus de ”Oli”. Sinișteanu colaborează cu FC Arys, iar Metafora și echipa de copii pregătită de Robert Olaru vor avea obiective comune. Tânărul student Robert Sinișteanu are încredere în acest proiect:

”Îi mulțumesc domnului Robert Olaru pentru ajutorul acordat. Mă bucur că am făcut și acest pas, înseamnă foarte mult pentru mine și promit că voi munci și voi da totul în acest nou proiect. Metafora și Arys vor colabora pentru a forma o echipă puternică în următorii ani și a pregăti copiii într-un mediu competitiv și organizat. Urmează o perioadă de analiză atentă a lotului. Cu siguranță se vor alătura și alți copii proiectului Arys, în special din partea Metaforei și a cluburilor mele și ne vom pune pe treabă. Mă bucur că am primit această oportunitate, sunt gata să fac eforturi și să învăț, chiar și din greșeli. Cu siguranță nu va fi ușor, intru în fotbalul mare și voi întâmpina și momente mai puțin plăcute. Dar ador această meserie și voi încerca, alături de domnul Olaru, să ajut cu tot ceea ce se poate”, a transmis Robert Sinișteanu.

Articole Similare

Back to top button