Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Primar cu dinţi, de ce ne minţi?

primar cu dintiÎn perioada campaniei electorale, Romeo Rădulescu, primarul interimar al Râmnicului, a decontat în plus peste 5,44 miliarde de lei, fără TVA, firmei care s-a ocupat de amenajarea locuinţelor sociale din Ostroveni.

Potrivit unui document din instituţie, această sumă justifică o serie de lucrări suplimentare – „Demolare gard latura vest, executarea unui zid de sprijin (vest), demolare 8 stâlpi de legatură corp A şi B, executarea aleilor din beton rutier, prevederea rosturilor de dilatare cu profile de dilatare, preluarea apelor pluviale de pe acoperiş şi curtea interioară se vor prelua în conducte din PVC îngropate şi dirijate spre căminul de racord”. Opoziţia are însă o altă variantă. Reprezentanţii PSD susţin că această manevră a fost urmată imediat de o afacere între constructor şi una dintre societăţile patronate de Romeo Rădulescu. Aşteptăm cu drag dreptul la replică al primarului interimar în legătură cu această poveste, deşi e foarte posibil ca şi acest subiect să fie unul dintre cele pentru care edilul PD-L nu a avut niciun fel de reacţie, preferând să bage capul sub pământ.
Vă reamintim că ultima minciună pe care ne-a servit-o actualul primar al Râmnicului viza afacerile sale cu Concept Invest, firmă în care în 2004 era acţionar şi din care s-a retras, lăsând-o pe mâinile asociatului său din celelalte afaceri. În Săptămâna Mare, Romeo Rădulescu a încercat să ne convingă că banii din afacerile directe sau indirecte ale societăţii Concept Invest cu statul nu ajung şi prin grupul de firme Extins. S.E.A.P. ne-a oferit însă una dintre dovezile că acesta ne-a minţit. Numai la finele anului trecut, între firmele sale şi ale asociatului său, Bogdan Banu, s-au plimbat peste 10 miliarde de lei.

Articole Similare

4 Comments

  1. Nu ne mai mintii ca te vom albii!!! Mai bine lasa-ne lasa-neeeeeeee lasa-neeeeeee!!!!

  2. nici nu a ajuns primar si deja furaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lasă un răspuns

Back to top button