Politica

Un zvon care ar trebui să-i pună pe gânduri pe râmniceni:

Familia Gutău nu se prezintă la vot pe 18 aprilie

Familia lui Mircia Gutău se gândeşte foarte serios să nu meargă la vot pe data de 18 aprilie, când este programat primul tur al alegerilor pentru funcţia de primar al Râmnicului.

Potrivit dezvăluirilor făcute de apropiaţii familiei fostului lider PD-L, deocamdată, soţia şi cei doi copii ai acestuia se feresc să-i critice pe democrat-liberalii care au contribuit la arestarea lui Mircia Gutău, făcându-i indirect anti-campanie lui Romeo Rădulescu, dar nici nu-şi doresc ca opinia publică să afle, cel puţin nu în acest moment, de nemulţumirile pe care le au faţă de partidul de guvernământ. În schimb, în discuţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi, membrii familiei Gutău ar fi spus că nu se vor prezenta la vot în ziua alegerilor, ca formă de protest împotriva nedreptăţilor făcute primarului Râmnicului. Asta ar însemna că nu-l au la inimă pe Romeo Rădulescu, lucru care, între noi fie vorba, nici nu ne miră. Romeo Rădulescu este unul dintre oamenii care au stat la umbra lui Mircia Gutău ani de zile, iar când s-au simţit s-au umflat muşchii pe ei au început să-l lucreze pe la spate pe binefăcătorul lor. În urmă cu mai bine de o lună, am comentat mai multe afirmaţii făcute de Rădulescu în perioada alegerilor europarlamentare. Şi atunci, acesta sugera că el se ocupă de marile investiţii din oraş, iar Mircia Gutău ar fi făcut mai multe greşeli, inclusiv prin promovarea în Consiliul Local a unor pedelişti care n-au nicio treabă cu interesul râmnicenilor.
În realitate, sigur că lucrurile au stat exact invers. Mircia Gutău deţine toate meritele pentru ceea ce s-a făcut bun în Râmnic, iar proiectele cu care acum se împăunează Romeo Rădulescu îi aparţin în exclusivitate fostului primar. Mai mult decât atât, având în vedere averea colosală pe care a dobândit-o Romeo Rădulescu în doar câţiva ani, şi asta în condiţiile în care ocupa o funcţie importantă în administraţie, nu putem trage decât o singură concluzie: fostul viceprimar s-a dedicat total afacerilor controversate, nicidecum comunităţii. De altfel, stilul de viaţă al lui Romeo Rădulescu, la care 99,99 la sută dintre râmniceni doar pot visa, este încă un argument care ne face să credem că acesta nu are cum să cunoască problemele reale ale cetăţenilor simpli. Un om rupt de realitate, care duce o viaţă de huzur, trăieşte în alt univers decât al nostru.

Articole Similare

4 Comments

  1. Poi este si normal sa nu se prezinte doar Mircea Gutau le-a zis : ” Duceti-va dracu de tot cu primaria voatra.”‘Romeo Radulescu un om cu bani un om obijnuit in puff si un om care nu va putea sa stea sa ii asculte pe cetatenii orasului!!!!

  2. Pistol va castiga primaria si cu voturile famigliei Gutau!!!!!!!!!!!!!!
    Succes Bogdan!

Lasă un răspuns

Back to top button