Acasă Diverse ”În prima repriză am jucat rapid, fetele au fost agresive în apărare,...

”În prima repriză am jucat rapid, fetele au fost agresive în apărare, dar în partea secundă nu am mai avut energie”

114
0

La conferinţa de presă de după meciul din Franţa, antrenorul echipei vâlcene, Florentin Pera, a făcut radiografia partidei, amintind şi faptul că în acest joc nu s-a putut baza pe două jucătoare importante, Batinovic, care s-a accidentat la încălzire şi chiar dacă a încercat să intre pe teren, nu a putut continua, dar şi pe Mireya Gonzalez, care, la fel, a intrat în joc, dar fără să fie recuperată 100% după o fractură la deget.


”Brest a avut o a doua repriză foarte bună. Noi am avut o problemă înainte de joc. Batinovic s-a accidentat. Am început cu Marta în poartă, dar nu a mai putut continua şi a trebuit să o înlocuiesc cu Diana Ciucă. Ea a avut o prestaţie bună în prima repriză. Am venit în Franţa cu speranţa că vom obţine un rezultat bun. Am avut o prestaţie bună în finala Cupei României, cu CSM Bucureşti, care ne-a dat speranţe. Pop Lazic s-a achitat foarte bine de sarcini pe atacul Brestului, în schimb noi am făcut foarte multe greşeli în ofensivă. Brest a jucat foarte bine în repriza a II-a. A fost mai bună decât noi şi a câştigat. Sper ca jucătoarele noastre să fie constante, să fim mai atenţi în apărare, iar în atac să jucăm împreună. În unele momente din repriza a doua am jucat individual. Sper ca în meciul următor să fie mai bine pentru noi. Fetele au fost obosite după ce săptămâna trecută am jucat două meciuri, semifinala cu Rapid şi finala Cupei României, cu CSM Bucuresti. A fost foarte dificil pentru noi să jucăm acest joc, de la Brest, la o săptămână după cele de la turneul Final 4, de la Bucureşti. Cu CSM toate jucătoarele au dat 100%, iar în Franţa nu am avut energie decât pentru o repriză.

Am încercat să găsesc soluţii pentru aceasta întâlnire. Mireya Gonzalez a fost accidentată, nu a prea jucat până acum, poate doar vreo 10 minute. Nu e pregătită, dar a încercat să ne ajute. Sper ca la următorul meci să fie mai bine. Din dorinţa de a găsi soluţii, am jucat cu un centru pe inter dreapta, dar e greu să joci 60 de minute fără o jucătoare specializată pe acest post. Deşi am jucat fără două jucătoare de bază, am încercat să ne batem până la final. În prima repriză am jucat rapid, fetele au fost agresive în apărare, dar în partea secundă, după cum am spus, nu am mai avut energie să jucăm împotriva lui Brest”, a declarat Pera, la conferinţa de presă.

”Felicitări Brest pentru victorie! Noi am început meciul foarte-foarte bine. Ştiam însă că adversara noastră e foarte rapidă şi dacă greşeşti, te taxează. Aşa s-a întâmplat. În repriza a doua nu am avut răbdare. Consider că dacă nu am fi făcut atâtea greşeli, rezultatul ar fi fost unul de egalitate. Vreau să mulţumesc pentru primirea de care am avut parte. A fost o atmosferă plăcută, emoţionantă. Din păcate pentru noi, nu am câştigat, dar poate o vom face la Vâlcea”, a spus şi Shenia Minevskaya.