Alte sporturi

Perioadă activă pentru culturiştii vâlceni

vali mihaescuÎn zilele de 25 şi 26 mai, la Mediaş, se va desfăşura Campionatul Naţional de culturism, fitness, bodyfitness, bikini şi bodybuilding clasic. La această competiţie, vor participa sportivi încadraţi la cateogiile de copii, juniori şi junioare. Dintre elevii lui Vali Mihăescu, de la CS Culturistul, la campionatul din judeţul Constanţa va participa Ionuţ Căpătan. Vâlceanul va concura la nivelul juniorilor mari, cu vârsta până la 23 de ani. Antrenorul, care va fi prezent la Mediaş în calitate de arbitru, ne-a declarat că aceasta este prima participare a sportivului vâlcean la o competiţie oficială. Chiar şi în aceste condiţii, Vali Mihăescu are încredere în elevul său şi estimează că acesta se va clasa pe unul din primele trei locuri ale podiumului.

Urmează Naţionalele din Şimleul Silvaniei

Următorul concurs cuprins în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness va avea loc în zilele de 2 şi 3 iunie, la Şimleul Silvaniei. Este vorba despre Campionatul Naţional de culturism şi bodyfitness pentru categoria Masters. Vali Mihăescu, antrenorul şi preşedintele Clubului Sportiv Culturistul Rm. Vâlcea, va fi prezent şi la această competiţie, tot în calitate de arbitru. Dintre elevii săi, vor participa Vasile Gherghina (locul III în 2011, 70 kg.) şi Mircea Sibiceanu (locul I în 2011, 80 kg.).

Selecţie de sportivi la CS Culturistul

În încheiere, Vali Mihăescu a anunţat că, în această perioadă, la CS Culturistul, sunt selecţionaţi sportivi în vederea pregătirii şi participării la viitoarele competiţii de nivel naţional şi internaţional. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button