Volei

Se apropie vacanţa la CET Govora

Deşi şi-au încheiat evoluţiile în Divizia A acum aproape o lună, după cele două eşecuri cu Sportul Studenţesc din sferturile play-off-ului, fetele de la CET Govora şi-au continuat antrenamentele în Rm. Vâlcea, sub comanda antrenorului Mihai Toma. Programul de pregătire al echipei vâlcene ne-a fost detaliat recent de preşedintele clubului vâlcean, Dorin Vlad:  „Jucătoarele se antrenează normal până pe 25 mai. După aceea va urma o pauză, vor fi cam 3-4 săptămâni de odihnă, iar la sfârşitul lunii iunie se vor relua pregătirile pentru viitorul sezon. Atunci când sperăm ca să avem în lot şi câteva jucătoare noi. Ulterior, la mijlocul lunii iulie, se va merge în cantonament la mare. După revenirea în oraş, vrem să facem şi un stagiu de pregătire centralizată la munte”. 

În ceea ce priveşte viitoarele transferuri, oficialul de la CET Govora nu a putut să ne ofere mai multe amănunte din motive lesne de înţeles: „Abia după încheierea play-off-ului în Divizia A vom discuta concret despre eventualele transferuri pe care le vom face. Vizăm câteva jucătoare”. 

Flavia Marchiş – prima jucătoare care pleacă

Dacă la capitolul achiziţii oficialii clubului vâlcean anunţă o campanie spectaculoasă în această vară, la polul opus, încă nu se ştie exact cine va părăsi CET Govora în pauza competiţională. Deocamdată, este aproape cert că Flavia Marchiş nu va mai continua să joace la Vâlcea şi-n sezonul viitor. Preşedintele Dorin Vlad ne-a confirmat recent că se va renunţa la serviciile jucătoarei aduse acum doi ani de la Târgovişte, care-a jucat extrem de puţin pentru CET Govora, atât în perioada cât echipa a fost pregătită de Doru Moise, cât şi acum, când pe banca tehnică a stat Mihai Toma. Odată în plus, oficialii clubului vâlcean s-au convins că un progres în cazul Flaviei Marchiş este imposibil de realizat.

Baschetbaliste vâlcene la loturile naţionale

Patru tinere baschetbaliste de la CET Govora au primit convocări la loturile naţionale de junioare ale României pentru această vară. „Avem patru jucătoare selecţionate la loturile naţionale. Este vorba în primul rând de Adina Pop, Irina Borş şi Alina Funieru, care vor face parte din selecţionata Under 20, alături de care vor fi prezente în perioada 29 iunie – 8 iulie la turneul final al Campionatului European ce va avea loc la Timişoara. Bianca Barbu, de asemenea, a fost chemată la lotul Under 18, va merge şi ea la turneul final al Campionatului European la categoria de vârstă respectivă, care se va desfăşura în această vară în Italia”, ne-a spus preşedintele Dorin Vlad.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button