Volei

Antrenamente între două vacanţe

Fetele de la CET Govora şi-au încheiat de aproape trei săptămâni evoluţiile în Divizia A de baschet feminin. De altfel, imediat după înfrângerile cu Sportul Studenţesc, vâlcencele au avut o perioadă de pauză în pregătire, perioadă care s-a întins între 18 aprilie şi 2 mai. „Din această săptămână fetele îşi vor relua antrenamentele. Cel puţin pentru încă o lună. Apoi din iunie va fi iarăşi vacanţă. Reunirea pentru viitorul campionat este programată a avea loc undeva la începutul lunii august”, ne-a spus preşedintele clubului, Dorin Vlad.

Jucătoare în probe la Vâlcea

Altfel, în această săptămână, oficialii clubului CET Govora au anunţat că vor fi prezente la Vâlcea, pentru a susţine probe de joc, trei baschetbaliste care evoluează în Divizia A. „Avem în plan achiziţionarea unor jucătoare de valoare din ţară. Nu putem divulga numele lor pentru că încă nu s-a terminat campionatul, iar două dintre ele sunt şi acum angrenate în play-off. Avem în vedere şi prelungirea contractului Laurei Bocoş, s-a integrat destul de bine la CET Govora, nu avem nici un motiv să ne dispersăm de serviciile sale”, a mărturisit în continuare Dorin Vlad.
„Suntem mulţumiţi de modul în care s-a comportat echipa noastră de baschet. Vrem să felicităm fetele, cât şi pe soţii Toma, pentru câştigarea medaliei de argint în campionatul Under 20. Performanţa lor reprezintă un semn că tinerele aduse la echipă, cât şi vâlcencele get-beget de la CET Govora au valoare. Sperăm la mai mult pentru anul viitor, când sperăm să aducem încă cinci jucătoare noi. CET Govora şi Urban SA au bătut deja palma pentru transferul a două jucătoare foarte bune din străinătate, una din Senegal şi alta din Rusia. Deocamdată nu putem oferi mai multe amănunte întrucât ambele sunt sub contract. Suntem în tratative şi cu două jucătoare din SUA. Rămâne de văzut care dintre ele vor semna pentru CET. De asemenea, în lot vor mai veni trei senioare dintre care una este componentă a lotului naţional”, ne-a spus George Pirnea, vice-preşedintele echipei CET Govora şi director al SC Urban SA Rm. Vâlcea.

Fetele vor avea parte de o premiere pe cinste

Deşi excelenta evoluţie din sezonul regulat, atunci când trupa pregătită de soţii Mihai şi Antoaneta Toma a urcat până pe locul 4 în ierarhia finală, clasare peste aşteptări, nu a fost dublată de calificarea în semifinalele play-off-ului Diviziei A, oficialii clubului CET Govora apreciază la adevărata valoare eforturile depuse de jucătoare. Ca în fiecare an, fetelor li se pregăteşte o premiere pe cinste, aşa cum a ţinut să ne precizeze însuşi preşedintele Dorin Vlad: „Premierea jucătoarelor pentru acest sezon aproape excelent nu a fost uitată. Vrem ca festivitatea să se producă şi la nivelul societăţii, să fie invitaţi şi persoanele cu funcţie importante de conducere la SC CET Govora SA. În plus, poate va avea loc şi o festivitate la nivelul autorităţilor locale, vom vedea ce va fi! Cert e că fetele merită din plin să fie recompensate pentru efortul lor din acest campionat. S-au clasat pe locul 4 după sezonul regulat şi chiar dacă au ratat accederea în semifinalele play-off-ului tot nişte eroine rămân!”.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button