Volei

Victorii pe linie pentru baschetbalistele de la BC Nitulescu

La primul turneu de sală al Diviziei B, disputat la Craiova,

Victorii pe linie pentru baschetbalistele de la BC  Niţulescu

* următorul turneu are loc în decembrie la Sf. Gheorghe

Echipa feminină de baschet CSS BC Niţulescu a disputat primul turneu de sală în Divizia B. Fetele antrenate de profesoarele Manuela Cornea şi Coca Niţulescu au jucat la Craiova şi au câştigat toate cele patru partide disputate. Vâlcencele au trecut astfel de CSS Craiova cu 90-35, au învins apoi pe CSS Sf. Gheorghe cu 66-42. în ziua a treia baschetbalistele vâlcene au trecut cu scorul de 78-58 de CSS 5 Bucureşti, iar în ultima zi CSS BC Niţulescu a trecut de CSS Tg. Mureş cu un categoric 80-31. după acest parcurs fără greşeală vâlcencele sunt pe primul loc în clasamentul seriei şi se pregătesc deja pentru cel de-al doilea turneu. Acesta este programat în perioada 15-17 decembrie, la Sf. Gheorghe.

Patru victorii şi o înfrângere pentru junioarele III de la CSS

În aceeaşi perioadă, junioarele III de la CSS Rm. Vâlcea, antrenate de profesoara Manuela Cornea, sunt la Arad unde concurează la turneul doi al seriei în care au fost repartizate. De menţionat că în această serie s-a disputat primul turneu, la Craiova, vâlcencele reuşind patru victorii şi pierzând un meci. Trupa Manuelei Cornea a învins pe rând formaţiile CSS Bega Timişoara, Activ Timişoara, MCM Cluj Napoca şi CSS Universitatea Craiova. Singura grupare ce a câştigat în faţa vâlcencelor este chiar formaţia ce organizează turneul al doilea al seriei, CSS Gloria Arad.

Gata de „luptă” şi junioarele II

Până atunci spectacolul baschetbalistic continuă. Astfel, în perioada 8-10 decembrie, la Oradea se desfăşoară turneul de sală la baschet, junioare II. Concurează, alături de formaţia CSS Rm. Vâlcea (antrenor prof. Manuela Cornea), echipele CSS 5 Bucureşti, LPS Galaţi, BC 92 Bucureşti şi CSS Universitatea Craiova.
Ionel GEREA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button