Acasă Diverse Nicoleta Lazăr a ajuns la 58 de primăveri! Și-a petrecut ziua de...

Nicoleta Lazăr a ajuns la 58 de primăveri! Și-a petrecut ziua de naștere în autoizolare, alături de un fost fotbalist de la Dinamo

1246
0

Ziua de 24 martie 2020 va rămâne în amintirea fostei handbaliste Nicoleta Lazăr. Nu pentru că a împlinit 58 de ani, ci pentru că și-a petrecut ziua în autoizolare, în casă, departe de prieteni, de elevele sale și de o parte din familie. I-a fost alături un fost fotbalist de la Dinamo, Cristi Lazăr, care-i este partener de viață de 36 de ani. ”Nu e aniversarea pe care mi-am dorit-o! Stau în casă de câteva zile și îmi vine deja să mă urc pe pereți. Sunt departe de copii, de nepoțel, de fetele mele de la handbal. Nu știu ce să mai fac. Fac exerciții, fac curat, aranjez, iar fac dezordine, doar ca să mai am activitate după. Nu credeam că o să trăim vremurile astea. Nu am stat niciodată în viața mea atât de mult în casă. E teribil pentru oamenii activi, pentru sportivi. Noroc cu tehnologia, cu telefoanele astea performante, că mai comunicăm, putem ține legătura. Azi am primit peste 500 de mesaje, de la prieteni, apropiați. Am avut activitate. Le-am răspuns celor care mi-au transmis gândurile lor bune. La câte mesaje am primit, cred că mai continui și mâine cu mulțumirile. Am primit cadou de la soțul meu un tort. Așa mi-am sărbătorit ziua, alături de el, cu o felie de tort și un pahar cu bere. Ne rugăm cu toții să fim sănătoși, să trecem peste această perioadă grea cu bine. Asta e dorința pe care mi-am pus-o de ziua mea. Pentru sport, din păcate, nu se anunță vremuri bune. Nu se știe dacă se mai reiau competițiile, ce se va întâmpla după această lungă perioadă de inactivitate. Văd și eu că deja au început cluburile mari să anunțe că nu-și mai pot plăti sportivii ca până acum. Va fi foarte greu să ne mai redresăm, dar acum tot ce contează e să fim sănătoși”, a spus Nicoleta Lazăr, antrenoarea clubului Chimia. La Vâlcea, aceasta, împreună cu Dana Vălean Joița, se ocupă de pregătirea a peste 120 de tinere handbaliste.

Ca și jucătoare, Nicoleta Lazăr a avut o carieră sportivă prodigioasă. A debutat la 17 ani la Chimistul. A mai jucat, de-a lungul anilor, la Oltchim, la Pitești, dar și pentru formația ungară Dunaferr. A strâns multe trofee, iar toată experiența și cunoștințele acumulate în anii petrecuți pe terenul de handbal le-a pus, ulterior, în slujba copiilor. A promovat multe jucătoare în handbalul mare și va continua să facă acest lucru după ce viața își va reveni la normal. La mulți ani, Nicoleta Lazăr!