Acasă Liga IV Mihalache şi Savu l-au iritat pe arbitrul Croitoru

Mihalache şi Savu l-au iritat pe arbitrul Croitoru

86
0

* ambii vor compărea în această săptămână în faţa Comisiei de Disciplină pe care o conduce Constantin Lazăr, un apropiat al echipei ASA Hidroelectra

Hidroelectra a avut doi jucători eliminaţi în derbiul de la Berbeşti. Primul care a părăsit terenul de joc a fost chiar portarul Bogdan Mihalache, în prima repriză, la scorul de 2-1 pentru Minerul. Portarul echipei din Râmnic a fost eliminat de centralul Alin Croitoru pentru proteste la adresa unei decizii a asistentului Ionuţ Neacşu. În locul său, între buturi, a intrat tânărul Zărnescu (un junior născut în 1992), care s-a achitat bine de sarcini, fiind remarcat de toţi cei prezenţi pentru evoluţia sa, deşi se află încă la o vârstă fragedă. „A apărat bine, aşa că îi vom da şanse în continuare, mai ales că Mihalache va trebui să stea pe tuşă 1-2 etape”, s-au exprimat oficialii echipei Hidroelectra. De eliminare nu a scăpat nici golgheterul la zi al Ligii a IV-a, Alin Savu, care a părăsit terenul de joc chiar în ultimul minut, după ce l-a iritat la culme tot pe centralul Croitoru.
Mihalache şi Savu vor afla cât timp vor sta pe tuşă după ce vor compărea în această săptămână în faţa Comisiei de Disciplină pe care o conduce Constantin Lazăr, un apropiat al echipei ASA Hidroelectra.