Liga IV

Robert Ilinescu, înger şi demon

* atacantul echipei Minerul Berbeşti a marcat o „dublă” în meciul cu Hidroelectra, dar ulterior a fost eliminat de centralul Alin Croitoru pentru proteste şi injurii la adresa acestuia

Atacantul echipei Minerul Berbeşti, Robert Ilinescu, s-a numărat printre protagoniştii derbiului cu Hidroelectra. „Basculă” a înscris o „dublă”, însă ulterior avea să fie eliminat de centralul Alin Croitoru pentru proteste şi injurii la adresa deciziilor acestuia. În condiţiile în care a încasat direct cartonaşul roşu, Ilinescu s-ar putea alege cu minim 2 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină şi ar putea rata atât meciul cu Unirea Tricolorul Goleşti din şaisprezecimile Cupei României, cât şi duelul din următoarea rundă a Ligii a IV-a, atunci când Minerul Berbeşti se va deplasa la Diculeşti, pentru meciul cu Viitorul Valea Mare.
Deloc mulţumit de atitudinea elevului său, antrenorul Vasile Ilinca l-a taxat aspru după meciul cu Hidroelectra. „I-am spus că e inadmisibil ceea ce a făcut, mai ales prin prisma condiţiilor pe care le mai avem la Berbeşti, în principal a lotului subţire de jucători. Practic, abia mai putem să găsim fotbalişti suficienţi pentru a-i trece pe foaia de joc, aşa că orice problemă de acest tip ne afectează foarte mult. Poate tocmai de aceea, l-am certat zdravăn pe Ilinescu şi i-am spus să nu lipsească de la şedinţa Comisiei de Disciplină, să-şi ceară scuze, inclusiv arbitrului de centru, pentru ca situaţia lui să nu se agraveze”, a declarat Ilinca. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button