Acasă Karate Merite recunoscute la nivel naţional! Paul Dinu, preşedinte în cadrul Federaţiei Române...

Merite recunoscute la nivel naţional! Paul Dinu, preşedinte în cadrul Federaţiei Române de Karate

145
0

Paul Dinu a fost cel mai bun sportiv al Vâlcii şi cel mai bun antrenor în numeroase rânduri. A obţinut performanţe uriaşe pe plan naţional şi la nivel mondial. Meritele i-au fost recunoscute inclusiv de preşedinţia României, care l-a decorat în anul 2012. Şeful statului i-a oferit Ordinul Meritul Sportiv, clasa a III-a, ”în semn de înaltă apreciere a rezultatelor sportive, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care a promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume”. Zeci de copii au trecut prin mâinile sale şi şi-au creat un drum în viaţă. A fost un bun antrenor, un bun pedagog şi pentru mulţi, ca un părinte.

Continuă misiunea! La început de 2023, a mai primit o recunoaştere a muncii sale. Pe 11 februarie a fost numit preşedinte al Comisiei Naţionale de Karate Shotokan WSF din cadrul Federaţiei Române de Karate. S-a întâmplat acest lucru concomitent cu obţinerea gradului de 6 DAN Karate Shotokan. Realizări importante, care demonstrează încă o dată că sportul vâlcean este un bun promotor al imaginii judeţului pe plan naţional şi internaţional. Felicitări, Paul Dinu şi mult succes în noua calitate!

În altă ordine de idei, sâmbătă, 11 martie, Rm. Vâlcea a fost capitala karate-ului românesc. Sute de sportivi au participat la finala Campionatului Naţional de Karate Shotokan Wsf, pentru Copii, Minicadeti, Cadeţi, Juniori, U21 şi Seniori. Competiţia s-a desfăşurat în Sala Sporturilor ”Traian” şi a fost importantă pentru stabilirea lotului naţional de Karate Shotokan Wsf, în vederea participării la Campionatul Mondial şi Campionatul European de Karate pe stil. Finala de karate de la Rm. Vâlcea a fost organizată de Federaţia Română de Karate, împreună cu ACS Sen Sport Rm. Vâlcea şi CS CHIMIA Rm.Vâlcea.