Acasă Liga Nationala Lupei, prezentată la Brăila

Lupei, prezentată la Brăila

363
0

Ceea ce s-a anticipat, s-a adeverit. După ce a apelat la comisiile FRH pentru a deveni jucătoare liberă de contract, motivând că vrea să joace mai mult, fosta extremă a echipei de handbal vâlcene, Corina Lupei, a semnat cu Dunărea Brăila. Clubul de la malul Dunării a prezentat-o marți, 7 martie:

”Considerată de specialiști ca fiind una dintre cele mai valoroase jucătoare din noua generație, Corina Lupei se alătură echipei Dunărea Brăila. Lupei a debutat ca senior la SCM Râmnicu Vâlcea în octombrie 2020 când avea doar 18 ani. Extrema stângă s-a remarcat prin performanțele sale încă de la primele meciuri în tricoul vâlcenilor, devenind o jucătoare importantă pentru echipa sa. După meciurile din liga națională, ea a debutat în același sezon (2020/21) în EHF Champions League cu primele 2 goluri în competiția cu echipa muntenegreană, Buducnost Podgorica. Ulterior, în aprilie 2022, a debutat și cu naționala de seniori a României, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin 2022. În cele din urmă a fost selectată în lotul de 18 jucătoare, prezente la turneul final din noiembrie același an”.

”Sunt foarte mândru de acest transfer și după părerea mea este unul dintre cele mai bune transferuri pe care le-am reușit. Corina este o jucătoare cu calități extraordinare iar eu personal am mare încredere în ea”, a declarat Adrian Manole, președintele clubului Dunărea Brăila.

”Sunt foarte entuziasmată să îmbrac tricoul Brăilei, sper să aduc un plus echipei și totodată valoarea și experienta mea ca jucătoare să crească. Am încredere în potențialul clubului, că rezultatele pe care ni le dorim vor veni. Abia aștept primul meci de acasă să cunosc fanii și atmosfera sălii” a declarat Corina, citată de aceeași sursă, clubul Dunărea Brăila. Gruparea brăileană se află în luptă cu SCM Rm. Vâlcea pentru ocuparea unui loc în Liga Florilor care să permită participarea în cupele europene, în sezonul următor. Dunărea e pe locul 5 în acest moment, la un punct în spatele Vâlcii.