Politica

Honorius, fiul lui Silviu Prigoană, vrea să devină deputat de Râmnicu Vâlcea

HonoriusPDupă ce, în cursul săptămânii trecute, a fost acceptat ca membru al PD-L Râmnicu Vâlcea, vineri, Honorius, fiul lui Silviu Prigoană, a participat alături de primarul Romeo Rădulescu la prima conferinţă de presă organizată de edilul pedelist după alegerile locale parţiale din luna aprilie.

Surse din interiorul PD-L ne-au precizat că Honorius nu a venit întâmplător la Vâlcea. Mulţi dintre cei care îl contestă dar nu au curajul să spună public ceea ce gândesc ne-au dezvăluit că bucureşteanul doreşte să candideze la Râmnicu Vâlcea pentru un fotoliu de deputat, la alegerile parlamentare din 2012. De asemenea, se aude că familia Prigoană ar dori să scoată din Râmnic firma de salubritate Urban, după o altă încercare nereuşită, pusă în scenă în 2006.
Rugat să comenteze cum se face că Honorius Prigoană este adoptat foarte rapid, în timp ce un alt «intrus», Valentin Iliescu, nu este acceptat în organizaţia PD-L, primarul Romeo Rădulescu a explicat că primul a dorit să devină membru al filialei de la Băile Olăneşti, iar în acest sens trebuia să convingă Biroul Permanent Teritorial. „Dacă cerea să se înscrie în organizaţia de la Râmnicu Vâlcea, era simplu. Eu eram de acord să-l primesc”, a spus liderul PD-L, jignindu-şi indirect colegii de la judeţ.

Articole Similare

2 Comments

  1. Inconstientii astia cu moace de broaste falcoase si cu priviri sasii isi imagineaza ca partidul lor de rahat va mai dainui doi ani!!! :))))) Chiar e de ras! ordinarii astia vor sfarsi linsati, tavaliti in noroi, scuipati si blestemati, ca o adunatura de hoitari ce sunt! S-au facut cat porcii si si-au luat hoteluri si vile la Monte Carlo si Monaco din stoarcerea Romaniei!

  2. Honorius Timpitus Prigonus deputat si Bahmuteanca senator. PDL este un partid de kkt!

Lasă un răspuns

Back to top button