Politica

Ce ţărămbete!

În plină criză financiară, primarul de la Râmnicu Vâlcea şi-a cumpărat Jaguar

În ciuda criticilor legate de modul în care şi-a dobândit averea, sau cum i s-au intersectat afacerile cu unele firme adânc înfipte în bugetul statului, Romeo Rădulescu nu se sfieşte să epateze.

În plină criză financiară, liderul PD-L şi-a cumpărat un Jaguar, un autoturism de lux unic în judeţul nostru. Deşi orice copil de clasa a doua ştie că o astfel de maşină costă peste 100 de mii de euro, primarul Râmnicului susţine cu tărie că nu a cheltuit o astfel de sumă. La insistenţele reprezentanţilor ziarului Arena, el le-a transmis pensionarilor din Râmnic şi tuturor celor care nu au să pună o bucată de pâine pe masă, că şi-a luat maşina în leasing şi ar costa puţin peste 40 de mii de euro. Întrebat de unde a avut bani, primarul s-a făcut că nu pricepe ce nelămurire avem.
Vestea că urmaşul lui Mircia Gutău la cârma oraşului şi-a tras maşină de lux s-a răspândit foarte repede prin oraş. De altfel, chiar câţiva dintre cititorii noştri ne-au informat că, în urmă cu mai bine de o săptămână, în week-end, primarul Rădulescu bătea Râmnicu cu Jaguarul, de la un capăt la altul, având toate geamurile deschise şi muzica dată aproape la maxim, asemeni maneliştilor pe care, adesea, îi vedem la Taraf TV. Bănuim că nici el nu asculta Antonio Vivaldi.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button