Acasă Liga Nationala HCM Rm. Vâlcea, învinsă de Măgura Cisnădie, în Sala Traian

HCM Rm. Vâlcea, învinsă de Măgura Cisnădie, în Sala Traian

245
2

HCM Rm. Vâlcea a disputat în această după amiază ultimul meci de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii Florilor. Formaţia antrenată de Gheorghe Sbora a înfruntat Măgura Cisnădie, principală rivală în lupta pentru locul 3 pe podium. Din păcate, Iryna Glibko & Co. n-au reuşit să-şi ia la revedere de la suporteri printr-o victorie. Gruparea din judeţul Sibiu s-a impus cu scorul de 27-25 (după 13-13, la pauză) şi speră încă chiar la o clasare pe locul 2 în Liga Florilor.

Prima repriză a fost extrem de echilibrată, iar la pauză s-a consemnat egalitatea (13-13). După revenirea de la vestiare, elevele lui Alexandru Weber au preluat conducerea şi s-au desprins la patru „lungimi” (21-17, în minutul 46), dar în minutul 53 scorul a devenit din nou egal: 22-22. Finalul a aparţinut însă adversarelor, care au tranşat meciul în favoarea lor cu 27-25.

Şi în acest duel, cele mai multe goluri pentru HCM Rm. Vâlcea au fost înscrise, din nou, de ucraineanca Iryna Glibko, care a punctat de 11 ori (şapte dintre reuşitele sale fiind însă din aruncări de la 7 metri). Altfel, pe lista marcatoarelor pentru formaţia noastră şi-au mai trecut numele Andreea Adespii Molnar (4 goluri), Marta Lopez Herrero (3), Cristina Florica (2), Natallia Vasileuskaya (2), Alexandra Badea (2) şi Sara Vukcevic (1). (N.C.)

2 COMENTARII

  1. ASTA ESTE VALOAREA ACESTUI OPORTUNIST TERMINAT zBORA . COMPROMISURI CU JUCATOARELE , AU TERMINAT BENZINA LASATA DE ROSCA ,CEL MAI BUN ANTRENOR PE CARE IL ARE VALCEA,sapat la greu de acest mos , care mai este si nasul lui. RUSINE ZBORA !!!!!!!!

  2. Dezastru e numele tau , Gutau,Verigeanu, Bajan si acolitii de serviciu ..