Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Fraţii Rădulescu şi Ion Matei au sabotat campania PSD

Social-democratul Remus Grigorescu a pierdut alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului exclusiv din cauza lui Lucian Rădulescu, directorul său de campanie, dar şi a preşedintelui organizaţiei municipale, Ion Matei, care, de asemenea, are dublă comandă de mai multă vreme.

Cei doi au făcut tot posibilul ca oamenii care l-ar fi putut ajuta pe Remus Grigorescu să privească această campanie de pe margine. Pe de altă parte, ei au avut grijă ca atât organizaţia municipală de seniori, cât şi cea de tineret, să devină nişte structuri de partid osificate, cu circuit închis. Ce-i drept, în cazul în care aceste organizaţii s-ar fi deschis către adevăratele valori de stânga, Lucian Rădulescu şi Ion Matei n-ar mai fi fost preşedinţi şi dirijori peste afaceri, interese, fonduri şi multiplele resurse ale PSD. Ar fi fost cel mai probabil… la PD-L, iar Remus Grigorescu ar fi intrat în turul doi cu un scor care i-ar fi asigurat victoria în marea finală. S-au făcut tot felul de speculaţii şi în legătură cu această chestiune, încercându-se zugrăvirea unei imagini, în cazul celor doi pesedişti, de mari salvatori ai PSD, care altfel, n-ar fi ajuns, chipurile!, în turul doi. Total fals! Calificarea în finală este meritul candidatului, căruia nu i s-a putut reproşa nimic, dar şi al preşedintelui Ion Cîlea care – la un moment dat, simţind că liderii organizaţiilor municipale şi de tineret îşi bat joc de campania partidului ţinând pe margine membrii din Râmnic – a apelat la social-democraţii din teritoriu. Rezultatul s-a văzut imediat. Acţiunile electorale au fost mai dinamice, iar social-democraţii de la municipiu – care până atunci ar fi dorit să se implice, dar le era teamă ca nu cumva fraţii Rădulescu să creadă că doresc să le ia faţa – au prins curaj şi au intrat şi ei în luptă, cu riscul ca presa portocalie să-i calce în picioare, în timp ce pe făţarnicii lor colegi îi ridicau în slăvi. N-ar fi exclus ca ceea ce s-a întâmplat în ultima lună la PSD să reprezinte un mic antrenament pentru alegerile locale din 2012, când, pe aceleaşi mâini, să fie vândut tot partidul, iar pedeliştilor să li se faciliteze inclusiv câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean. O astfel de situaţie ar putea fi evitată foarte simplu: fraţii Rădulescu şi Ion Matei să demisioneze rapid, asumându-şi pierderea alegerilor, înfrângerea în turul doi nefiind nicidecum „o mare realizare”, cum le place lor să creadă. Democrat-liberalul Romeo Rădulescu a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al Râmnicului. Potrivit datelor oferite de Biroul Electoral, candidatul PD-L a obţinut 19.514 voturi (55,9 %), iar social-democratul Remus Grigorescu 15.395 (44,1 %). Duminică, au decis să se prezinte la urne 35 % dintre râmnicenii înscrişi pe liste, cu aproape 4 % mai mulţi faţă de primul tur. Funcţia de primar al Râmnicului a rămas vacantă după ce Mircia Gutău a fost condamnat la închisoare timp de trei ani şi jumătate pentru fapte de corupţie. Gurile rele susţin că fostul lider al PD-L Vâlcea ar fi fost „executat” de o gaşcă din interiorul propriului său partid, după care s-a încercat transferarea capitalului de imagine al acestuia către unul dintre viceprimari. Misiune îndeplinită!

Articole Similare

4 Comments

 1. Stiu f multe despre fratii Radulescu. Cu cine de la Arena pot sa stau de vb sa ii dau detalii?

 2. Lucian Radulescu a fost pandar la o firma. Cum dracu a ajuns asta director de campanie?
  Nici nu stiu daca are liceul terminat.
  L-o fi bagat frate-so, ala care acuza nepotismele. Oricum, la astia nu ma mira nimic.
  Pe ala mare, Iulian Comanescu l-a luat de la Horoscop, bodega aia de langa podul de la Goranu. Era un parlit de reporter, care le-o sugea tuturor celor care ii aruncau si lui cate ceva. L-a facut mare pesedist, iar cand marlanul s-a simtit mare smenar, i-a infipt lui Comanescu cutitul pe la spate. Va aduc aminte ca Radulescu al mare a condus campania lui Sabau, in 2004. A fost un fiasco. Au vandut alegerile PD-ului. De atunci, o tin tot asa. Au vandut PSD, acum il vor vinde si pe Cilea, l-a fel cum Lucian l-a vandut pe Grigorescu, Costi pe Comanescu, in combinatii cu Sabau si altii.
  Si de TSD s-a ales praful. Ce organizatie putea fi daca exista interes pentru deschidere?
  Liberalii, pedistii au organizatii de tineri chiar beton. Noi, la PSD, ce avem? Un cacat! Pe fratii Radulescu

 3. Inca ceva
  Firmele aciuate de Lucian Radulescu pe la Consiliul Judetean, pe la spatele lui Cilea, fac asfaltari smecherite, in loc de 12-16 cm, baga 1,5-2 cm. Magarie pe fata! Pe bani publici. Dar lasa ca ies toate la iveala si ma bucur ca cineva are sange in instalatie sa spuna lucrurilor pe nume.

Lasă un răspuns

Back to top button